Annonce
De bedste street style looks fra modeugens dag 1
MODEUGERNE

De bedste street style looks fra modeugens dag 1

IN-redaktionen susede rundt i København for at fange inspirerende street style looks under modeugen. Se de bedste looks her.

Den københavnske modeuge byder på en masse inspiration på catwalken, men der er mindst lige så meget inspiration at hente ude foran modeugens locations, hvor stilfulde kvinder er troppet op i deres mest fashionable looks. Derfor skulle IN selvfølgelig ud og jagte street style.

Se, hvem vi spottede på vores tur rundt i København i galleriet nederst…

Se også street style fra sommerens modeuge SS19 her

Med en proppet showkalender og den – til tider – vanvittige trafik igennem København, skal man være på pletten for at nå at fange de lækreste looks. Derfor hoppede moderedaktionen i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid, der med sit optimerede hybridsystem er førende i klassen, hvad angår effektivitet og lav CO2-emission.

Du kan læse mere om bilen HER

LÆS OGSÅ: Kom med til de her events under modeugen

Med morgenmad hos Meet The Danes i Kronprinsessegade og shows hos blandt andet Cecilie Bahnsen i Nordvest og Bitte Kai Rand helt ude på Skudehavnsvej på Nordhavn, skulle vi vidt omkring – og det på kort tid!

Bæredygtigheden har fået et nyt og elegant look i den nye KIA Niro Plig-in Hybrid, så vi smeltede perfekt ind i det fashionable bybillede under modeugens første dag. Psst... Du kan også se 26 lækre street styles fra modeugens dag 2 lige her!

Se de allerbedste street style looks fra modeugens første dag her:

CPHFW AW18 street style dag 1

Køb 6 nr. af IN og få en DAY taske med - kun 348 kr. SPAR 63%

 

Læs mere om: