Apotekets bedste skønhedsprodukter
Foto: AOP

Apotekets bedste skønhedsprodukter

Udover piller og medicin, gemmer apotekerne på nogle af de bedste rense- og skønhedsprodukter. INs skønhedsekspert har udvalgt de 6 bedste af dem her til dig.

Det er blevet populært at købe cremer- rense- og skønhedsprodukter på apoteket. Der er nemlig en hel generation af skønhedsprodukter forbeholdt apotekerne, som faktisk giver dig en stor feelgood fornemmelse til en virkelig god pris, og nogle af dem har endda fået kultstatus.

Franske apoteker er legendariske, og de danske apoteker følger efterhånden trop, når det kommer til skønhedsprodukter. Frankrig har helt sikkert været first mover, når det gælder trenden om at shoppe skønhedsprodukter på apoteket.

LÆS OGSÅ: 8 lækre veganske skønhedsprodukter

Faktisk har Frankrig haft tradition for apotekerhudpleje siden første halvdel af 1900-tallet, og derfor er det ikke overraskende, at to af de mest veletablerede mærker som Vichy og Avène var blandt de første, der for godt 15 år siden kom på hylderne i de danske apoteker, og senere fulgte La Roche-Posay trop.

Frankrig er dog stadig et skridt foran, og apotekerne mere attraktive, og det er virkelig en shoppingdestination for mange franske forbrugere, for ikke at tale om danske skønhedselskere og makeupartister, når der aflægges Frankrig et besøg.

Klik dig igennem galleriet, hvor INs skønhedsekspert har udvalgt de 6 bedste skønhedsprodukter fra apotekerne (som også kan fås herhjemme):

6 skønhedsprodukter fra apoteket

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: