RETRO

10 instagrammere med retro-julestemning

Det emmer af jul og stemning, når man klikker ind på Instagram. Vi har fundet nogle af de bedste, der forener retro, nostalgi, vintage og jul.

Vi samler på julestemning, og et af stsederne, hvor det bugner med gammeldags hygge i julen, lækre pyntede boliger og fin inspiration til december er Instagram. Vi har samlet 10 favoritter, som du skal følge i julen - og bagefter. Klik på billederne for at komme videre til instagrammerne

Et opslag delt af EVELINA GÖRANSSON (@karinevelina.se) den

Der er landlig retro-hygge hos Karinevalina.

There Nybo dyrker ikke less is more-stilen, men går all in på bohem, plantere og hygge - nu tilsat julekrydderi.

Adventskranz in the making #onedaylate #teafromenamelmugs #adventadvent #gretasschwester #home #kitchen

Et opslag delt af Sarah Neuendorf (@gretasschwester) den

Gretasschwester er egentlig en netbutik med især postkort og illustrationer inspireret af børnebøger, men de har også en meget fin og inspirerende instagram tilknyttet.

At Lightpoem er en dygtig livsstilsfotograf fornægter sig ikke - slet ikke i hendes julebilleder, som er lige til at spise.

Det er mange som lurer på hvordan jeg lager glasuren jeg pynter pepperkakene med. Jeg lager en litt stor porsjon, og den kan fint stå i kjøleskapet visst du pakker den godt inn i plast så det ikke kommer luft til. (Denne oppskriften er for ca tre sprøyteposer) 3 eggehviter 500 gram melis 1 ss sitronsaft Kjør på middels hastighet i kjøkkenmaskinen til glasuren er luftig og hvit. Gjerne i ti min. Den skal "henge" på vispen og ikke være rennende😊 Lykke til ❤ #pepperkakepynting #snartjul #julekaker #godtno #kakekrigen #kakebaking #julebakst #gingerbread #gammelstil #gammeldags #julehjem #godmorgennorge #feelfreefeed #HeleNorgeBaker #Bakeglede #godtno #matprat #matglede #nrkmat #matprat #kakekrigen #smågleder #småglederihverdagen #lantligthem #landstil #nrkmat #førjulskos #ikkejuluten

Et opslag delt af ROSE MARI SOLBERG (@kroonbladet) den

Rose Mari deler ud af gode tips og inspirerende billeder.

Fotograf Tina Sosnas stemningsfulde billeder.

Helena er blogger, og hendes instagram giver smagsprøver på, hvilke tips og idéer, du kan finde på hendes blog.

Mere svensk og julet bliver det ikke! Følg Silwersaras betagende julebilleder.

Læs også: Kähler-hittet Svend Hammershøi

Tävlingen avgjord, nheo blev årets vinnare 🎊🎊⭐️nu ska de bara piffas klart😊

Et opslag delt af Johanna Flyckt gashi (@johannas3) den

Julebilleder og -stemning fra svensk indretningsstylist.

Mitt60talshus  er altid god for lækre retrobilleder, men det er især herligt at se de fine ting omgivet af julestemning.
 

 

Læs mere om: