badeværelser
BADEVÆRELSE

25 badeværelser, både store og små badeværelser

Kan du drømme dig væk i badeværelser? Vi har samlet 25 smukke badeværelser i forskellige stilarter, så du kan få inspiration til både store og små badeværelser.

Lad blot drømmen om nye badeværelser leve! Der er mange muligheder for at indrette badeværelser, så de får et personligt udtryk og afspejler resten af din indretning. Selvom du måske ikke tænker over indretningen på badeværelser, og måske blot har for øje, at de skal være rene og signalere velvære, så er dit eller dine badeværelser de rum, der både starter og slutter din dag. Det er på dine badeværelser, at du har dagens første og dagens sidste tanker, så det kan være en god ide at dine badeværelser giver en god og rar stemning.

Læs også: 5 tips til at personliggøre badeværelser

Indretning af badeværelser

Lidt pynt og specielle ting på badeværelser giver ekstra kant og signalerer personlighed. Det kan være alt fra en pæn bordplade, et specielt armatur eller noget pænt på væggene, der gør badeværelser hyggeligere og pænere, og så skabes der en god stemning, når det er i brug. Badeværelser kan få et personligt præg, der øger glæden ved rummet.

Læs også: Badeværelser med stil

Om du har små eller store badeværelser, er det ikke særligt svært at få din personlige stil ind. Spejle, skabe og knager kan alt sammen bære et personligt præg, som øger glæden ved dit badeværelse. Samtidig kan det gøre dit badeværelse pænere, hvis du køber ting, der skjuler de ikke så pæne ting, der minder en om, hvad et badeværelse også bruges til. En fin skjuler til toiletpapiret eller toiletbørsten kan gøre underværker, og får du stillet alle rengøringsmidlerne ind i et skab eller på anden måde skjult dem, kan det medvirke til at gøre dit badeværelse langt rarere at være i.

Læs også: Tips til små badeværelser

Her på siden har vi samlet en masse inspiration til badeværelser. Find idéer til alt fra klinker til amarturer og gode råd til, hvordan du gør badeværelser til lækre rum. Se med i galleriet med badeværelser herunder!

Find inspiration til dit badeværelse i galleriet her: