BADEVÆRELSE

25 stilfulde møbler til dit badeværelse

Med det rigtige badeværelsesmøbel kan du få lige præcis det look, du ønsker i dit badeværelse. Vi har samlet 25 badeværelsesmøbler, du kan blive inspireret af.

Du bruger mange af døgnets 24 timer på badeværelset. Derfor er det også vigtigt, at det er et hyggeligt og personligt rum, du har lyst til at opholde sig i.

Der er rigtig mange måder, du kan sætte dit personlige præg på dit badeværelse. Du kan hænge et gammelt spejl over vasken, vælge nogle farverige håndklæder eller vise din smykkesamling frem på bordet.

Men et gennemført badeværelse kræver også de rigtige elementer. Et stilfuldt badeværelsesmøbel, en dertilhørende vask og et toilet, der ser pænt ud. 

Badeværelsesmøbler - Hvad skal du vælge?

Med badeværelsesmøblet kan du for alvor slå din stil fast. Der findes utallige badeværelsesmøbler, du kan vælge imellem, i forskellige stilarter og prisklasser.

På udkig efter badeværelsesmøbler? Vi har samlet 33 smukke badeværelser

Selv hvis du går efter det klassiske hvide look, er der mange ting at tage stiling til. Skal skufferne være med eller uden greb? Skal det være fyldningslåger eller helt ren overflade? Skal vasken være i eller oven på møblet?

Det første du skal overveje, er dit behov for opbevaring. Gemmer du både parfumer, håndklæder og diverse på badeværelset, skal du gå efter et møbel, der kan opbevare det hele.

Ellers bliver du træt af rodet, der efterhånden vil opstå. Du kan eventuelt supplere med nogle kurve under badmøblet eller nogle hylder.

Det andet du skal tænke på, er, hvilken stil du foretrækker. For der er mange andre muligheder, end det klassiske hvide badeværelse. Er du lidt mere vovet, kan et sort badeværelsesmøbel være det helt rigtige valg.

Den sorte farve udstråler eksklusivitet, og du vil sikkert ikke fortryde dit valg, da sort stadig er mindre vovet end farver som rød og blå.

7 ting du skal vide, inden renoverer badeværelse!

Du kan også gå efter det naturlige udtryk med et badmøbel i træ. Træmaterialer er med til at give varme i rummet, der typisk er omgivet af 'kolde' fliser. Vil du ikke gå all in på et træmøbel, kan du investere i et hvidt badeværelsesmøbel med en træbordplade. Så får du en fin kombination af begge dele.

Budget

Du kan finde badeværelsesmøbler i alle prisklasser. Skal du have møblet speciallavet, måske hos et snedkerfirma, ryger prisen selvfølgelig op. Ellers findes der mange køkkenleverandører, som også tilbyder badeværelsesmøbler såsom HTH, Designa og JKE Design.

Går du efter et budgetvenligt badeværelse, kan Ikea være et rigtig godt bud. Her fås badeværelsesmøblerne nærmest ikke billigere, men du har stadig mulighed for at finde netop din stil, når det kommer til farve og design.

25 stilfulde badeværelsesmøbler

25 stilfulde badeværelsesmøbler