badeværelse
BADEVÆRELSE

Annonce: Nemmere rengøring og bedre hygiejne på dit badeværelse

Rengøringen på et badeværelse bliver så meget nemmere, når bruseafløb og toilet har det rette design. Med et afløbsrende, væghængt toilet og berøringsfri skylleknap bliver badeværelset både rengøringsvenligt, hygiejnisk og smukt at se på.

1. Geberit CleanLine afløbsrende - Send badevandet ud med stil

Drømmen om et lækkert badeværelse står højt på de flestes ønskeliste. Selv de mindste detaljer skal være på plads for at opfylde den drøm, der først og fremmest handler om lækkert design og rene funktioner. Derfor lancerer vvs-leverandøren Geberit nu en helt ny afløbsrende til bruseren, CleanLine, som fuldender velværeoplevelsen i badet med et smukt ydre og et rent filtersystem.

De seneste år har Geberit udviklet deres sortiment inden for netop badeværelsesafløb, og i år sætter de trumf på kategorien med afløbsrenden CleanLine, som er det perfekte match mellem rent design og en ren badeoplevelse.
 
Geberits nye afløbsrende, CleanLine, er, som navnet antyder, en ren linje til badet. En elegant stålskinne i individuelt tilpassede mål flugter diskret bruservæggen uden at optage ståplads i kabinen. Under afløbsskinnen sikrer det enkle afløb, at skidt og sæberester ikke samles i fjerne hjørner. Det hele bliver ganske simpelt skyllet ud med badevandet. I selve afløbsrørets top er placeret en lille hårsi, som nemt kan løftes op og skylles ren med bruseren efter behov. Det bliver ikke nemmere at holde brusekabinen ren og lækker.
 

2. Indbygningscisterne med væghængt toiletskål

Design og hygiejne mødes. Det væghængte toilet har efterhånden fundet vej ind i de fleste danske hjem, fordi det matcher et stigende fokus på design og hygiejne. Ved at gemme alle installationer væk bag væggen, er det kun de nødvendige dele af toiletmøblet, der indgår som en synlig del af badeværelset. Det skaber et lettere og enklere udtryk i rummet, men det gør også rengøringen nemmere, fordi der er færre flader at tørre af og lettere adgang til gulvvask under den svævende kumme.
 

3. Berøringsfri skylleknap: Sigma80 – skyl med blot et vink. 

Med sin spejlblanke overflade og millimetertynde plade giver Sigma80 til væghængte toiletter det sidste touch til badeværelsets lækre look. Samtidig får alle fans af godt grej en ekstra overraskende oplevelse med en række intelligente funktioner. 
 
Intelligent design
Hemmeligheden bag betjeningspladen er små LED-dioder, der nemt aktiveres uden berøring. Før blot hånden hen foran pladens lysfelter og vælg en af to skyllemængder. Dermed fremstår betjeningspladen fri for fedtede, der kan skæmme indtrykket i et ellers cool badeværelse. Samtidig inviterer Sigma80 til at føre boligejerens personlige stil helt igennem på badeværelset. Lad eksempelvis en kulsort glasfront skabe en stram stil, eller vælg en spejloverflade for et blødere udtryk. Herudover kan pladens lysfelter indstilles i fem forskellige farver alt efter smag. Med en række intelligente funktioner er bekvemmeligheden ligeledes i top. Eksempelvis sikrer automatisk standby et lavt elforbrug, mens pladens sensor sørger for automatisk skyl, hvis toilettet ikke er i brug i en længere periode.
 
Hygiejne i top
Ud over et cool design er familien sikret optimal hygiejne på toilettet. Med den berøringsfri funktion overføres nemlig ingen bakterier til betjeningspladen efter toiletbesøget. En særlig rengøringsfunktion sørger samtidig for, at plade og toilet altid kan tørres af uden at sætte gang i unødvendige skyl.
 
 
Læs mere om: