BADEVÆRELSE

Badeforhæng – Nyt til dit badeværelse

Et badeforhæng kan være med til at sætte stemning og skabe personlighed på dit badeværelse. Find dit nye badeforhæng i galleriet her!

Det mest private rum i hjemmet er badeværelset, men det betyder ikke, at du ikke kan skabe hygge og intimitet og mest af alt, at du ikke skal have en stil på badeværelset. Den rette stil og stemning på badeværelset kan give den rette wellness-følelse - især med et smukt badeforhæng.

Læs også: 5 tips til at personliggøre dit badeværelse

Et badeforhæng kan være med til at sætte rammen for stilen på badeværelset, og du kan have flere forskellige badeforhæng, som du kan udskifte efter eksempelvis årstiden. Når du har været i bad, så husk at rette dit badeforhæng ud, så det ikke krøller - det kan nemlig skabe fugt i badeforhænget.
 

Sådan fjerner du kalk fra badeforhænget

Dit badeforhæng skal ikke have været brugt mange gange, før det kan ses i form af eksempelvis kalk. Sørg for at vaske dit badeforhæng ofte - de fleste forhæng kan tåle at blive vasket ved 30 grader. Men det er ikke altid, at kalken forsvinder i vand, og derfor er det en god idé at rense badeforhænget, der er særlig ramt af kalk, ekstra godt.

Bland lidt citronsyre i en spand med vand, når du skal rense dit badeforhæng. Brug gerne 40 gram citronsyre eller fem liter vand, og lade badeforhænget lægge i bløde i 4-6 timer. Herefter skal du skylle badeforhænget, men vær opmærksom på, at du kun må skylle badeforhænget i en vask af porcelæn eller i rustfri stål. Herefter kan du vaske badeforhænget i vaskemaskinen.

Se det store galleri: 25 badeværelser

I galleriet herunder har vi samlet 10 smukke badeforhæng, der på forskelligvis bidrager til et personligt badeværelse. Lad dig inspirere af det nordiske, det minimalistiske eller måske et mere farverigt badeforhæng alt afhængig af, hvilken stemning du vil have på badeværelset.

10 badeforhæng – vælg din favorit!