BOLIGGALLERI

7 sommerhuse du kommer i feriestemning af

En ferie i sommerhus er den perfekte måde at slappe af på. Disse 7 sommerhuse vil med garanti give dig lyst til at pakke bilen øjeblikkeligt.

Er der noget bedre end at pakke bilen, køre ud i det blå og nyde weekenden i et idyllisk sommerhus.

Hvor det eneste du skal tænke på, er, hvilken bog du skal læse, eller hvad aftensmenuen skal bestå af.

Når vi er i sommerhus, er det som om vi kobler helt af og giver slip på en ofte hektisk hverdag. Vi går offline og får talt ordentligt sammen med vores nærmeste.

Måske finder du brætspillet frem eller går en lang tur i den nærmeste skov. Hyggen er i høj grad i fokus, når den står på sommerhus.

SE OGSÅ: Nybygget sommerhus-idyl ved Liseleje

Den gode sommerhus-stil

Er du så heldig at eje et sommerhus, er der masser af inspiration at hente blandt disse fem sommerhuse, vi har valgt ud.

Både hvis du er til den mere traditionelle sommerhus-stil med masser af naturmaterialer og bløde tekstiler. Du kan også se en lidt mere minimalistisk version af et sommerhus, hvor møblerne er nøje udvalgte.

Den enkle stil med få indtryk kan også få dig til at slappe helt af.

SE OGSÅ: 20 tips til dit sommerhus

Hvis du ikke har dit eget sommerhus, kan du stadig få masser af inspiration til at forvandle dit hjem til en afslappende oase. Tag nogle af elementerne med ind i dit eget hjem, og så får du sommerhus-følelsen hele året rundt.

7 sommerhuse du kommer i feriestemning af 

Det her sommerhus tilhører Mette Wotkjær og Jakob Helbig, der for 12 år siden forelskede sig i ferieboligen og købte det i en ruf. Se resten af sommerhuset her!

I Julie Brandt og familiens sommerhus i Nordsjælland er der fokus på materialer, kontraster og mulighed for at skabe og genskabe. Se hele sommerhuset her!

De mange stråhatte, der her bruges som dekorativ udsmykning, har parret Charlotte og Arne Astrup samlet gennem mange år på alverdens destinationer. Se hele sommerhuset her!

I sit sommerhus i Hornbæk har Natalie Jørgensen indrettet sig med fokus på det velvære, hun gerne vil føle, når hun er i huset. Se hele sommerhuset her!

Drømmen om et sommerhus med masser af dagslys og kig til himmel og hav blev til virkelighed, da Ditte og Nichlas Jakobsen valgte at bygge selv. Se hele sommerhuset her!

I dette sorte træhus med stråtag fra 2010 og et ombygget bådhus fra 1968, har tidligere køkkenenchef på Restaurant Kong Hans, Thomas Rode, og sommelier Thilde Jo Maarberg indrettet deres sommerhus. Det hyggelige sommerhus med tilhørende bådhus ligger i Tikøb nord for København. Se hele sommerhuset her!

Modedesigneren Karen Simonsen har regnet den ud. I hendes sommerhus er hver enkelt lille detalje og funktion gennemtænkt til matematisk akkuratesse. Det 125 m² store sommerhus i Nordsjælland er hendes helle. Se hele sommerhuset her!