BOLIGGALLERI

Boliggalleri: Indret med design-klassikere

Er du også glad for design-klassikere? Så lad dig inspirere af denne smukke lejlighed på Frederiksberg, der er indrettet i klassisk moderne stil, tilføjet en portion humor.

Der er ingen overflødige dikkedarer hjemme hos Matilde Clausen og Rasmus Reichhardt Svendsen. Kun klassiske ikoner, moderne kunst og velvalgte humoristiske indslag. Deres store og lyse lejlighed på Frederiksberg er indrettet med forskellige designermøbler, blandet med arvestykker og loppefund, som giver boligen et stilfuldt og humoristisk præg.

Læs også: Boliggalleri: 10 lyse stuer!

En elsket design-klassiker kan være omdrejningspunktet i ens indretning, og tit har man en tendens til at indrette sine rum efter netop det møbel. Risikoen ved at indrette med design-klassikere er, at din bolig bliver for stiv. Derfor er det en god idé at bruge humoristiske indslag som i stuen i dette galleri, hvor en Wegner-lænestol er omringet af en samling billeder med statements.

Læs også: Outside inside!

Kig med i galleriet og lad dig inspirere til at indrette med designermøbler. Her får du fire tips til den enkle indretning med design-klassikere:

  • Hav få møbler - og byg ellers op med tilbehør, som er nemmere at skifte ud fra tid til anden.
  • Omgiv dig kun med ting, der betyder noget for dig, såsom arvestykker. Det giver en god stemning, når ting har patina.
  • Overvej om du har brug for det, når du falder for noget. På den måde undgår du alt for mange møbler og nips, som blot fylder.
  • Hvis du er glad for klassikere, så køb dem gerne brugt på for eksempel Lauritz.com, så bliver udtrykket ikke for møbelbutik-agtigt.