BOLIGGALLERI

Boligindretning og farveleg

Berig dit hjem med farver og bryd den sort/hvide-tendens, der ofte finder vej ind i hjemmet. Her giver vi eksempler på, hvordan farver kan gøre dit hjem til et strålende farveparadis.

Er du farveforelsket, så skal du ikke være bange for at eksperimentere og lege med farverne i din bolig. En kulørt bolig er både stemningsfuld og personlighedsskabende, og så kan en bolig i et sandt farveparadis få energikontoen i top på selv de allermest grålige dage.

Se også galleriet: 10 cool nordiske køkkener

Farver i boligen kan skabe grafiske udtryk og være udtryksfulde indslag i hjemmet. Et maskulint prægede hjem med tunge møbler kan nemt krydres med feminine farver, så farver og det feminine møder det mere rå og maskuline.

Læs også: 5 annekser til din have
 

Vil du indrette dit hjem i farver, så…

• Behøver du ikke gå all in på alle farver. Vælg farver, der matcher og komplementerer hinanden.

• Tænk på rummets funktion, når du overvejer farver. En farvestrålende spisestue appellerer til liv og glade dag, mens soveværelset måske fortjener rolige, afdæmpende farver.

• Brug farver til at skabe spændende opmærksomhed udvalgte steder i boligen.

• Brug varme farver og dybe toner i løbet af vinteren. Blå er til gengæld en farve, der virker kølende i de sollune sommermåneder.

Læs også: 5 idéer til en harmonisk bolig

Vidste du i øvrigt, at rød er en farve, der øger appetitten hos de fleste? Af den grund bruger mange restauranter rød i deres indretning.

I galleriet herunder kan du finde eksempler på, hvordan dit hjem kan forvandles til en skøn farvepallette med stil for øje.

Boligindretning og farveleg

Læs mere om: