Skab den perfekte altan
BOLIGGALLERI

Indret den perfekte altan

Se 25 smukke altaner og få tips og inspiration til at indrette den helt personlige og perfekte altan til dig!

En altan er guld værd, når solen skinner og lejligheden er bagende varm. Men bare fordi du har en altan, betyder det ikke, at du får mest muligt ud af den. Få kvadratmeter kræver nemlig en helt klar holdning til indretningen, og godt med fantasi. Derfor han vi samlet nogle gode og brugbare tips til altan-indretningen herunder og fundet 25 gudesmukke altaner, som du kan blive inspireret af.

Læs også: 3 tips til en kedelig altan

 

5 gode tips til altan-indretning

 

#1: Start med at lave en plantegning af altanen, så du kan danne dig et overblik over, hvor meget plads du har at gøre godt med. 

#2: Lav så en liste over de behov, som altanen skal opfylde. Spørg fx dig selv om: Hvor mange mennesker skal opholde sig der på samme tid? Skal I bruge et bord, hvor I kan spise aftensmad? Er det vigtigt, at der er opbevaring på selve altanen? Skal der stå en grill?

#3: Gå på jagt efter møbler, der er særligt egnet til altaner og opfylder dine behov (se fx disse altan-møbler!) eller specialbyg dem til altanen. De rette møbler kan spare dig meget plads. 

#4: Sørg for, at træværket er olieret, væggen malet og eksperimentér evt. med nogle spændende farver på en enkelt væg eller mal et møbel. 

#5: Hvis altanen ikke er overdækket, kan det være en god idé med et solsejl eller en markise - en parasol og især parasolfoden stjæler rigtig meget plads. 

 

Start forvandlingen af din altan

Vi har samlet et stort galleri med 25 smukke altaner herunder, som du kan bladre igennem og hente inspiration fra. Her er både små og store altaner, de smalle, de romantiske, de stilrene og den, der passer lige præcis til dig!

 

Se 25 inspirerende altaner

25 altaner

Læs mere om: