BOLIGGALLERI

Sådan får du en smuk altan

Inden længe kan du åbne altandøren og nyde godt af fuglefløjt og den milde forårsbrise. Få idéer til at skabe et smukt udeliv og få en lækker altan her!

Kalenderen siger forår, og inden længe er det tid til at rykke ud på altanen og nyde en lækker latte i de lyse morgentimer, invitere en veninde til en god frokost eller et glas mousserende vin på de lune aftener.

Se også galleriet: 10 lyse stuer

En altan åbner dørene for at udnytte et ekstra rum i boligen allerede i foråret og i hele sommerperioden. Foruden at de åbne altandøre giver mere lys til hjemmet og bringer forårsduften indenfor, så er det også en oplagt måde at forene inde- og udeliv, når du bor i lejlighed.

Find mere inspiration her: Nordisk natur i boligen
 

Indret din altan

Mulighederne er mange, når du vil indrette din altan, og følger du tidens trends for boligindretning, er det oplagt at udnytte din altan til at skabe et smukt stilleben. Her får du 5 tips til at skabe en prangende altan:

1. Brug ting, der skaber en historie, og som har noget tilfælles. Tænk gerne i materialer, farver og former, så din altan for en enslydende tone.

2. Brug planter, krydderurter og blomster til at skabe grønne indslag på din altan.

3. Udnyt at de rå og naturlige materialer som beton, sten, træ og marmor er tilbage i boligen, og lad dem være omdrejningspunktet for din altan.

4. Tænk din altan som et frirum, der skal give energi og overskud. Lad stilen være hyggelig og underspillet, hvis du har brug for ro, eller prangende og inspirerende, hvis din altan skal give dig energi.

5. Indret med mening, så ikke kun din bolig, men også din altan afspejler, hvem du er.

Bor du i lejlighed? Se en storbybolig, der overrasker!

Find inspiration til at indrette din altan her:

Læs mere om: