Mette Wotkjær
ENTRE

20 entréer: Find inspiration til din entré

Din entre kan indrettes lige så forskelligt som alle andre af husets rum. Se galleriet med 20 forskellige og inspirerende entréer.

Din entré er det første rum, man møder i dit hjem. Det er i din entré, du modtager dine gæster, og din entré er det første, du ser, når du kommer hjem fra lang dag. Netop derfor er det i din entré, at du kan starte den stilmæssige røde tråd i din bolig, og det er i din entré, du kan skabe en hyggelig og velkommende atmosfære, så dine gæster og din familie rigtig føler sig hjemme, når de træder indenfor.

Vi har samlet 9 smarte design-møbler entréen. Se dem her!

For mange mennesker kan det være svært at se, hvordan de skal indrette deres entré udover de praktiske elementer som for eksempel knagerækken og skohylden. Entréen kan have sine udfordringer, fordi den er lille eller fordi den har en speciel form. Men mulighederne for at få en flot og hyggelig entré er faktisk rigtig mange - uanset om din entré er stor eller lille, kvadratisk, rund eller trekantet.

Vælg stilen i din entré

Nogle kan bedst lide den minimalistiske entré i lyse farver, mens andre foretrækker en entré fyldt med personlighed lækre arvestykker. Det er bare med at finde ud af, hvilken stil din entré skal indrettes i, og så kan du selvfølgelig altid kombinere forskellige stilarter for at finde frem til den entré, du finder flottest og mest imødekommende, hvilket netop er et nøgleord for en entré.

Følg disse 18 tips - og få en fantastisk entré!

Her på siden har vi samlet 20 entréer i forskellig stilarter, så du kan finde eller kombinere dig frem til den entré, som passer lige til dig og dit hjem.

20 entréer: Find inspiration til din entré

Læs mere om: