Annonce
Sådan gemmer du rodet væk i en fart!
ENTRE

Her er møblet der fjerner dit entré-rod!

Gem ledninger, ekstranøgler og nips væk – og få en ekstra siddeplads med oveni. Smart, når du får uventede gæster.

Hvorfor nøjes med et møbel, når du kan få flere i ét?

Radius er et af den slags multifunktionelle møbler, der både er bænk, sofabord, TV-bord og entrémøbel i et og samme. Mulighederne er derfor også mange med Radius-møblet, der er designet til at ændre funktion i takt med dig.

Find Radius-bænken og FDB Møblers andre klassikere her! 

Brug det som entrémøbel, der ikke kun kan tage fra, når du har brug for et midlertidigt sted til din jakke, men som også kan skjule de mange nøgler, lygter og andre småting, som vi lægger fra os rundt omkring.  

Radius-bænk, 7.499 kr. eksklusive hynde. Hynden fås i enten cognacfarvet eller sort læder eller i grå eller grøn filt, fra 1.999 kr. Coop.dk. Brug bænken til at opbevare nøgler, opladere og alt det andet, som nemt ligger og roder. 

Inspiration fra den gamle slagbænk

Det er de to designtalenter, Diana Mot og Isabella Bergstrøm, der har skabt Radius. Det var oprindeligt deres bidrag til konkurrencen om FCS Design Award 2015 og Mad & Boligs designpris, som FDB Møbler har sat i produktion.

Du kan finde Radius-bænken lige her!

Mot og Bergstrøm var inspireret af den gammeldags slagbænk, da de designede Radius. Udgangspunktet var at forlænge møblets levetid ved at gentænke det velkendte mix af siddeplads og opbevaring, så det kunne ændre funktion efter dine behov.

Vend møblet som du vil!

Radius er udført i lyst egetræ, og skufferne har tappesamlinger, så det matcher resten af designklassikerne fra FDB Møbler. Skufferne er gennemløbende og kan altså betjenes fra begge sider.

Det betyder også, at du kan vende møblet, lige som du vil. Du kan tilføje en hynde i enten cognacfarvet eller sort læder eller i grå eller grøn filt, hvis du vil bruge bænken som siddemøbel.

Har du ikke lige brug for en bænk, så er Radius heldigvis multifunktionel. Den kan også bruges som fx sofabord. Det praktiske er, at skufferne kan trækkes ud fra begge sider.

Læs mere om: