Annonce
Derfor skal dit køkken være grebsfrit
KØKKEN

5 grunde til, at dit køkken skal være grebsfrit

Med et grebsfrit køkken, kan du nemt få det køkken, du drømmer om. Få her 5 grunde til, at du skal vælge et grebsfrit køkken.

Det er i køkkenet, vi samles med familie og venner. Det er her vi laver mad og vigtigst af alt kobler fra. Derfor er det vigtigt, at køkkenet er både funktionelt og enkelt, så det bidrager til ro og mental balance.

I Mieles nye serie af køkkenprodukter, ArtLine, er alle greb fjernet fra både ovn, opvaskemaskine og andre komplementære produkter, som fx det elegante vinkøleskab.
 
 
Det giver det samlede grebsfri køkken et harmonisk udtryk og øjet ro. I stedet for at fokusere på teknik og køkkenelementer kan du koncentrere dig om mad og mennesker.

5 grunde til, at dit køkken skal være grebsfrit

1. Få et strømlinet udtryk

En af fordelene ved et grebsfrit køkken er, at du ikke behøver at gå på kompromis med det køkken, du drømmer om.

Ønsker du et enkelt køkken uden for mange unødvendelige detaljer, så kan det faktisk lade sig gøre. Du kan i dag få både ovn, opvaskemaskine og andre vigtige køkkenprodukter helt uden greb.

Derfor skal dit køkken være grebsfrit

Med Miele ArtLine kan du designe hele dit nye køkken uden et eneste greb og uden at gå på kompromis med dit personlige udtryk.

2. Åbn hvidevarerne uden greb

Mieles fuldintegrerbare opvaskemaskiner kan vælges helt uden greb takket være den innovative Knock2open-teknologi. Bank to gange på fronten, så åbner lågen helt af sig selv. 

På Mieles nye grebsfrie køkkenprodukter finder du en sensortast, som er integreret i betjeningspanelet. Teknologien hedder Touch2open og betyder, at du kan åbne fx en ovn ved at røre ved sensortasten.
 
Derfor skal dit køkken være grebsfrit
Bank to gange på fronten, så åbner lågen helt af sig selv. Mieles Knock2open-teknologi gør det nemt at åbne opvaskemaskinen.

3. Match dine hvidvarer med køkkenet

Det kan være en udfordring at få hvidevarerne til at matche køkkenets look - især dem, der ikke kan gemmes væk under en køkkenlåge. Hos Miele fås de grebsfrie ArtLine-produkter i farverne obsidiansort, grafitgrå og brillanthvid. 

Så kan du få et stilrent køkken, hvor hvidevarerne rent faktisk komplimenterer den stil, du har valgt. 

Derfor skal dit køkken være grebsfrit

Hos Miele fås de grebsfrie ArtLine-produkter nemlig i farverne obsidiansort, grafitgrå og brillanthvid. Her ses de grafitgrå varianter.

4. Stilen er tidløs

Vælger du et grebsfrit køkken, så vælger du også et køkken, der stilmæssigt holder en evighed. Du skal ikke tage stilling til, om grebene skal være i messing eller stål, eller om de skal være runde eller firkantede.

Når man taler om designklassikere, så følger man ofte mantraet 'less is more', og det gælder også i køkkenverdenen. Du kan altid friske dit enkle køkken op med vaser, tekstiler og udstyr, hvis du vil gøre det mere personligt.

Derfor skal dit køkken være grebsfrit

Ud over fokus på brugervenlighed, nordisk design og enkelhed er Mieles køkkenprodukter skabt til at kunne rumme en personlig stil – så du føler dig godt tilpas, både når du drikker morgenkaffen i stilhed.

5. Få stue og køkken til at gå i ét

Et grebsfrit køkken 'larmer' ikke for meget, og det er en fordel, hvis du har et køkken-alrum, hvor køkken og stue skal være i harmoni med hinanden.

Uanset om du er til et gådefuldt, dunkelt udtryk, et nordisk, hvidt hjem eller andre moderne nuancer, kan du få dit køkken til at smelte sammen med stuen og resten af indretningen af dit hjem.
 
De glatte glasfronter på Mieles ovne betyder, at ligegyldig hvilken farve du vælger, så vil køkkenprodukterne træde i baggrunden og skabe en underspillet, rolig atmosfære i hjemmet.
 
Derfor skal dit køkken være grebsfrit
Lad køkkenprodukterne træde i baggrunden og skab en underspillet, rolig atmosfære i hjemmet.