KØKKEN

Annonce: Få tilskud til at opfylde drømmen om køkken-alrum

Svane Køkkenet oplever stor interesse for at få det nyeste K15 køkkendesign og samtidig renovere dele af boligen for at få et rummeligt køkken-alrum.

Selv om sensommeren stadig luner, varer det ikke længe, før parasollen og havemøblerne skal pakkes sammen for vinteren. Mange boligejere ønsker at gå efteråret og vinteren i møde med et nyt funktionelt og lækkert køkken, hvor hele familien kan samles på alle tidspunkter af dagen. Og med et nyt køkken følger ofte andre renoveringsopgaver.

Få skabt et rummeligt køkken som Svanes K15 her i nordiske toner frostblå og stormgrå. Priser for køkkenelementer, ekskl. bordplade og vask er kr. 66.920,-

Få skabt et rummeligt køkken som Svanes K15 her i nordiske toner frostblå og stormgrå. Priser for køkkenelementer, ekskl. bordplade og vask er kr. 66.920,-

”De fleste af vores køkkenkunder ønsker at gennemføre flere renoveringsopgaver samtidig med installationen af det nye køkken. Hvis du har planer om en køkkenrenovering, så er det bare med at udnytte håndværkerfradraget til at realisere drømmen,” lyder rådet fra Merete Steenberg Thomsen, Brand Marketing Manager, Svane Køkkenet.

Læs mere om håndværkerfradraget her 

”Køkkenet er for alvor blevet hjemmets hjerte, og derfor medfører det ofte renoveringsopgaver. Forbrugerne ønsker sig et rummeligt køkken med spisestue og plads til familie og venner.”

Svane Køkkenet oplever en stor interesse for at få nyt køkken, og lige nu er fokus på det grebsløse, enkle køkkendesign som K15, der er den store nyhed i 2015. K15 handler om alt det med K som Kærlighed, Kool og Kreativitet.

Oplev mere K15 her

Lige nu kan du få ekstra accessoires og interiør til skabe og skuffer med i købet hos Svane Køkkenet til en værdi af kr. 10.000,- når du køber køkken for min. kr. 50.000,- (elementer og bordplade – ekskl. hvidevarer og montage. Tilbuddet gælder indtil 30. nov. 2015, kan ikke kombi­neres med andre rabatter og gælder kun i Danmark.

Læs alt om kampagnen her

Læs mere om: