Annonce
KØKKEN

Denne køkken-gadget har du ventet hele livet på

Du kan sagtens lave den perfekte middag, mens du underholder dine gæster. En uundværlig gadget kommer dig nemlig til undsætning.

Du kender nok scenariet.

Du sidder og drikker et velkomstglas med dine gæster, og I er lige midt i en god snak, da ovnen begynder at bippe, og du må løbe ud i køkkenet for at se til middagen.

Før du har set dig om, har du brugt størstedelen af aftenen i køkkenet. 

Hvad hvis vi nu fortæller dig, at middagen rent faktisk kan passe sig selv, mens du nyder det gode selskab.

Køkkenhjælpen du har ventet på

En middag skal være afslappende og fyldt med hygge, og det vil Miele gerne bidrage til med de nye funktioner på Generation 7000-køkkenprodukterne, der gør det muligt for dig at tilberede en middag, uden du skal stå i køkkenet hele aftenen.

Løsningen er Mieles nye TasteControl-funktion, der sikrer, at du hverken bager eller steger for længe.

Du kan altså blive siddende og nyde selskabet velvidende, at TasteControl har helt styr på din ret. Funktionen sikrer fx, at din steg står og hviler ved lav temperatur i ovnen, eller at ovnen hurtigt køles helt ned, så tilberedningen stopper, så snart et program er færdigt.

Ønsker du at ændre på din forhåndsindstilling, gør du det nemt via en app.

Du kan læse mere om Mieles Generation 7000-funktioner her!

Med funktionen TasteControl slipper du desuden for hele showet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet, der normalt følger med, når du tilbereder steg, fordi funktionen tillader, at din steg kan ligge og trække i ovnen.

TasteControl kan både fås i designlinjerne Vitroline, Pureline, ArtLine og ContourLine.

Hvad enten du tilbereder en steg, et laksestykke eller skal bage morgenbrød, så kan TasteControl sørge for, at din mad får den rette tilberedning. Uden du skal være til stede.

Gør madlavningen endnu lettere

Jo mindre du skal være i køkkenet, jo mere kan du hygge med dine gæster. Derfor kan du finde andre funktioner hos Miele, der gør tilberedningen af middagen til en leg.

En af dem er FoodView, der giver dig mulighed for at holde øje med maden i ovnen, selvom du sidder i sofahjørnet.

Miele har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder direkte til din smartphone. Smart, hvis du hygger i et andet rum og blot har brug for at se til retten.

FoodView-funktionen gør det også muligt for dig at tage billeder af din ret, mens den er i ovnen.

Betjen ovnen uden at røre den

Når du endelig skal i køkkenet, skal alting helst gå som smurt – også selvom du måske har fået fedtede fingrer og helst ikke vil røre ved ovnen. Det er her, at Mieles nye MotionReact kommer ind i billedet.

Med den nye funktion reagerer ovnen ved, at du laver en bevægelse med armen foran ovnen. Du kan bruge MotionReact til at tænde lyset i ovnrummet, vække displayet eller til at slukke alarmen, når ovnen giver besked om, at et program er færdigt.

Frihed på kogepladen

En anden ting, der gør køkkenarbejdet nemmere, er Mieles nye full-surface induktionskogeplader, der giver dig mulighed for at placere gryder og pander hvor som helst på pladen. 

Hvis du flytter gryden, flytter displayet og indstillingen med. Det giver en enorm frihed og fleksibilitet, når du har gang i et måltid med flere potter og pander.

Du kan læse meget mere om Mieles nye Generation 7000-køkkenprodukter HER