KØKKEN

Køkken-inspiration: 20 smukke køkkener

Kan du heller ikke få for meget køkken-inspiration, så kig med her, hvor vi har sammensat et galleri med 20 stilfulde køkkener.

Hvordan skal dit køkken se ud? Det er ikke ligefrem et spørgsmål, der er nemt at besvare.

Det kan føles som en jungle at navigere rundt i, når du skal tage stilling til, hvordan dit fremtidige køkken skal se ud. Der findes et hav af stilarter, farver, prisklasser med mere.

På udkig efter andet end køkken-inspiration? Her finder 5 tips til dit bryggers! 

Derudover skal du tage stilling til, hvilke funktioner der er vigtige at prioritere i netop dit madværksted.

Køkken-inspiration: Tænk på arbejdszonerne

Der er rigtig mange beslutninger, der skal tages, både hvis du skal ud at købe et helt nyt køkken eller blot skal opgradere dit nuværende køkken ved fx at skifter låger eller armatur ud. 

Først og fremmest skal du tage stilling til, om køkkenets nuværende opstilling er ideel. Når køkkenet skal indrettes, er det en god idé at tage udgangspunkt i arbejdstrekanten, som består af de tre vigtigste arbejdszoner - køleskabet, komfuret og vasken.

Det er i mellem disse tre zoner, der tilsammen danner en trekant, at du bevæger dig allermest i køkkenet. Zonerne skal ligge tæt på hinanden, så du opnår et godt arbejdsflow.

Vælg din køkkenstil

I galleriet nedenfor finder du alt fra snedkerkøkkener, landkøkkener, de vovede, trendy køkkener og de klassisk hvide. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilken køkkenstil passer bedst til dig.

Det hvide køkken har altid været populært, da det er et sikkert valg og en nuance, der aldrig går af mode.

I de senere år har man set flere modigere køkkenvalg med blandt andet helt sorte køkkener, farvede køkkener eller køkkener, der i en bestemt stil, fx den industrielle.

Også snedkerkøkkenet er ved at vinde udbredelse i flere danske hjem. Her er der for alvor fokus på håndværket og speciallavede løsninger, som passer netop til dit behov. 

Køkken-inspiration: 20 smukke køkkener 

20 smukke køkkener