KØKKEN

Køkken-inspiration: Find dit drømmekøkken

Et køkken, der emmer af personlighed og som er krydret med stil og charme, er noget, vi alle drømmer om. Leder du efter køkken-inspiration, så se med her, hvor vi har samlet 10 drømme-køkkener.

Et køkken er meget mere end et sted, hvor de daglige måltider skal tilberedes. Køkkenet er blevet et vigtigt rum i din bolig, og ikke kun et sted, hvor du kaster kærlighed over maden.

Læs også: Få nyt køkken for få penge

I de senere år har der været fokus på et køkken i højglans. Det skulle være stilrent og enkelt, og mange fandt køkken-inspiration i det rene og selvsikre. Sådan er det ikke i dag. Med køkken-inspiration i det nordiske, det naturlige og med fokus på rene råvarer må det moderne køkken i dag gerne signalere, at det bliver brugt flittigt, men at det også er et rum, der er kastet personlighed og kærlighed over.

Læs også: Sådan får du nutidens drømme-køkken

I galleriet kan du finde køkken-inspiration, hvis du trænger til lidt fornyelse i køkkenet eller bare gerne vil lade drømmene flyve. Brug dit køkken til at eksperimentere med materialer og stil, og lad brugsgenstande og designobjekter skabe en hyggelig og personlig stemning i dit køkken.

Læs også: 4 idéer til ny stemning i køkkenet

Find køkken-inspiration i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 drømme-køkkener.

Smugkig i det nye IN

Læs mere om: