Annonce
KØKKEN

Sådan gør du dit køkken smartere

Brug lige et par minutter på at sætte dig ind i de mange smarte løsninger til køkkenet, som kan spare dig plads og tid i hverdagen.

Når du skal indrette et nyt køkken, er der et væld af beslutninger at træffe – frontfarver, materialer, vask og bordplade. Men bag køkkenlågerne, i skufferne og i rummet omkring køkkenet, er der også mange ting at tage stilling til – de små valg, som kan få en afgørende betydning for hverdagen i dit nye køkken. 

- En smart skabsløsning eller den rigtige opbevaringsløsning i dine skuffer kan få rigtig stor betydning for funktionaliteten af dit nye køkken. Det er et rum, som du skal bruge og leve i de næste mange år, så det er vigtigt, at også ekstraudstyret er i top, fortæller Rolf Birk, Arkitekt MAA, Svane Køkkenet.

Se udvalget af lækkert køkkentilbehør her

Ren forkælelse til køkkenet

Dette efterår sætter Svane Køkkenet fokus på hverdagens smarte udstyr, som bare gør køkkenlivet lettere og smartere. Her kan du forkæle dig selv med en smart skabsløsning eller køkkenskuffernes svar på en Rolls Royce med opbevaringssystemet Legra Box. Hvis dit køkken allerede er toptunet, kan du også forkæle spiseområdet med et lækkert møbel fra Svane Køkkenet – for eksempel et rustikt plankebord eller en skænk fra S12-serien.

Se flere S12 møbler her

Ekstra opbevaring til hele boligen

Hvis det kniber med pladsen i dit køkkenalrum eller entreen kan Svane Køkkenets S12 møbler være løsningen. Møbelserien er tænkt ind i boligen som opbevaringsløsninger i stuen, soveværelset, entreen, kontoret, badet og garderoben. S12 designets møbelkvalitet giver et utal af kombinationsmuligheder, så møblet kan tilpasses den enkeltes behov. Reoler, skuffer og låger kan kombineres frit i forskellige dimensioner og med 15 forskellige farver og materialer på fronterne, kan du ramme den stil og farvetone som passer til dig hjem. De smukke detaljer, afrundede kanter og en eksklusiv finish understreger helhedsindtrykket af et møbel, der nu for alvor vokser ind resten af boligen.
 

Få inspiration til alle de ekstra funktioner, optimal opbevaring eller smarte features, som gør køkkenet helt personligt og hverdagen lettere hos Svane Køkkenet – kig ind forbi eller book et møde her: BOOK HER