Shop den nostalgiske indretningsstil

BOLIG

Nostalgisk indretning: Shop tendensen

Er du ikke til en kølig farveskala og nordisk minimalisme, kan du give dit hjem varme og personlighed med nostalgiske items

Vi i Skandinavien er kendt for vores nordiske indretningsstil. Det rå, det minimalistiske, med fokus på håndværk, harmoni, de blottede materialer. Træ, en kølig farveskala og en reference til vor nordiske natur er hovedingrediener i den måde, vi indretter vores hjem på.

Mens man i lande som England bruger en mørkere træ og indretter med tungere møbler, har vi i Norden fundet en måde at skabe mere luft, lade mere lys trænge ind.

Den nordiske indretningsstil kan dog til tider komme til at virke kold. Ja, nogle vil måske endda mene, at den kan virke upersonlig og for poleret. Måske er det derfor, at vi de seneste par år har oplevet, at en nostalgisk bølge har taget fat. 1960'ernes farveskala har fået en renæssance. Mange finder nu plads til nostalgiske elementer, og 1960'ernes arkitekttegnede møbler er i høj kurs. Selvom nordisk design er populært i udlandet som aldrig før, og vi stadig elsker det rå og minimalistiske, er det som om, vi i Norden også lader nye tendenser blomstre frem.

Nostalgisk - på den moderne måde
Det nostalgiske betyder dog hverken, at kvinder skal tilbage til kødgryderne - eller tilbage til 1800-tallets korsetter og etikette. I stedet handler det om at skabe personlige rum, harmonisk, billedskøn indretning med overraskende og uforudsete elementer. Vi viser vores personlighed frem.

Ligesom tøjmoden er fyldt med referencer til 1960'erne farverige print, og det nu er tilladt og forventet, at vi leger med vores tøjstil, skal vi heller ikke være bange for at lege med vores indretningsstil.

IN har samlet fine fund med kant, som alle kan være med til give dit hjem et personligt touch.

Se alle vores fund i galleriet nedenfor.