SOVEVÆRELSE

Annonce: Et soveværelse med udsigt

En fantastisk udsigt fra værelset, hvor vi hver dag vågner op til en ny dag. Det er noget, mange af os drømmer om. Hos home kalder vi det for homeSpot.

Vi har alle et yndlingssted i hjemmet, hvor vi føler os ekstra godt tilpas. Det kalder vi for homeSpot. Selv om vi prioriterer forskelligt, når vi indretter os, er soveværelset vigtigt for langt de fleste. Det er her, vi bruger cirka 30 procent af vores liv. Det er i soveværelset, dagen både begynder og slutter. Det er her, forventningerne til dagen indstilles, og det er her, der lades op til det vågne liv.
Et soveværelse med en fantastisk udsigt kan give os den begyndelse, der gør en god dag endnu bedre. Derfor er soveværelset det oplagte homeSpot. Når du skal sælge din bolig, er der god grund til at fokusere på dit homeSpot, for det giver dit hjem værdi og gør det tydeligt for køberne, hvad der er af muligheder i hjemmet. Skal du blive boende, så kan dit homeSpot ofte, med få virkemidler, blive endnu skønnere og give endnu mere energi til dagen, der kommer. Det gælder også for soveværelset.

3 tips til soveværelset

#1. Har du udsigt til haven, så plant en flot busk, blomst eller et træ, så du kan se det fra sengen.
#2. Hæng et flot foto, et maleri eller en fin børnetegning i en pæn ramme – eller flere sammen. Det giver personlighed og stemning.
#3. Lav et lille stilleben med dine yndlingsting på dit natbord eller på kommoden.
 
 
SE FLERE BILLEDER AF SOVEVÆRELSET MED UDSIGT I GALLERIET HERUNDER!

Annonce: Et soveværelse med udsigt

Læs mere om: