10 spiseborde til hverdag og gæster

Her får du 10 bud på et spisebord, du kan bruge både til hverdag, og når du har gæster. Det er lige fra det runde spisebord til et praktisk klapbord.

Når du skal ud og købe et nyt spisebord, så er det vigtigt at vælge et, der kan bruges både til hverdag og når der skal være gæster. Mange af os bruger det samme spisebord til hverdag, som når vi har gæster.

Det runde spisebord
Det giver en ekstra hygge, når spisebordet er rundt. Man sidder lidt tættere og kan bedre snakke sammen. Til gengæld er det ikke alle rum, der egner sig til et rundt spisebord. Det kan være praktisk med et rundt spisebord, hvor der er en plade i midten, der kan trækkes ud.

Se også: Mix og match dine spisebordsstole

Bord med klapplade
Er der ikke så meget plads i din spisestue eller dit køkkenalrum, så find et bord med en plade i midten eller en klapplade for enden. Til hverdag er det rart, at bordet ikke fylder så meget, men når der er gæster, kan man have brug for lidt ekstra bordlængde.

Se også: 15 nye spisestuer

Samlingspunkt i hjemmet
Vi har her fundet 10 flotte spiseborde i mange forskellige former, materialer og stilarter. Der er både det runde bord samt bordet med plade. Materialerne går lige fra træ til aluminium. Find det spisebord, som du kan være glad for i mange år. Spisebordet er samlingspunktet for samtale og lækker mad, så det er vigtigt, at det passer til det hjem, det skal stå i. Hvordan skal dit spisebord være? Klik dig igennem galleriet og bliv inspireret til dit næste spisebordskøb.

10 spiseborde til hverdag og gæster

Læs mere om: