De fineste nye daybeds

Vi har samlet de fineste moderne daybeds i forskellige prisklasser, så der er noget til alle, der drømmer om at slænge sig på en elegant daybed.

Kan du se det for dig: Du kommer hjem fra arbejde, smider tasken, brygger en frisk kop kaffe og finder et lækkert magasin frem, hvorefter du lægger dig på din smukke daybed? Det lyder bare lidt mere glamourøst end at smide sig på sofaen. Det er fordi, daybeds kan noget ganske særligt. De er typisk meget enkelt designet, har rene linjer og er lavet af smukke materialer. Det kan de være, fordi de netop ikke skal kunne rumme hele familien til tv-hygge en søndag aften, men er et lille ego-hjørne i hjemmet, hvor du kan dyrke dine egne interesser og unde sig selv et øjeblik alene. Det er derfor vi elsker daybeds, og du har fortjent en...

Se også: Efterårets 3 musthaves til stuen

5 fine daybeds

#1 Menu Daybed

Denne daybed er designet af den danske designer Anita Johansen og er lavet af klassiske nordiske materialer; en simpel ramme i eg og en tynd og blød polstret top. Den elegante daybed fås både i sort og træ. Find den her!

Se også: Efterårets bedste lagersalg

#2 Daybed/sovesofa fra IKEA

Den bryder lidt med daybed-konceptet, fordi den har et ryglæn, men til gengæld har den de karakteriske rene linjer, og så er prisen bare god. Find den her!

#3 Daybed fra Ferm Living

Denne daybed er et enkelt og kontrastfuldt møbel, der passer ind i de fleste typer indretninger. Udtrykket er let og skulpturelt med de 2 hynder, der står på det spinkle stel og holdes sammen af en læderstrop. Find den her!

#4 Daybed fra Bloomingville

Retro daybed fra Bloomingville i genanvendt bomuld. Her kan du lade batterierne op efter en hektisk dag. Slæng dig med et lækkert tæppe og luk verden ude for en stund. Find den her!

#5 Daybed fra Bolia

Landscape Daybed er forbløffende enkel, og i den kan du drømme om alt det, dit hjerte er fyldt af. Læg dig – s’il vous plait. Find den her!

Læs også: 5 webshops med retroting

Læs mere om: