indretning stue
STUE

25 stuer

Store flydersofaer eller lette lænestole? Se det store galleri med 25 stuer og bliv inspireret til indretningen af din stue

For rigtig mange mennesker er deres stue det sted i hjemmet, hvor de opholder sig mest og slapper mest af. Det er i vores stuer, at man finder hygge og indre ro. Efter en hård dag på arbejdet findes der næsten ikke noget bedre end at sætte sig i sofaen i sin stue, måske med en kop kaffe, og slappe fuldstændig af. Det er også ofte i ens stue, at gæster opholder sig inden og efter middagen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at din stue er rar og hyggelig at opholde sig i, så den løfter den gode stemning hos dine gæster.

SE OGSÅ: Sådan finder du den perfekte sofa

Find stilen blandt disse 25 stuer

Din stue er også et af de rum i huset med flest indretningsmuligheder. I modsætning til køkken, badeværelse og soveværelse er der ikke nogen ting i din stue, som SKAL være der, for eksempel en håndvask i badeværelset eller et komfur i køkkenet. Det giver uendelige indretningsmuligheder for din stue, hvor kun din fantasi sætter grænser. Du kan vælge, om indretningen af din stue skal ligge i tråd med resten af husets indretning, eller om det skal være en ny oplevelse at træde ind i din stue.

Skal din stue være lys eller mørk, skal der være sofa og lænestol eller noget helt unikt for din stue. Det er ofte detaljerne, som gør en flot stue. Billeder med minder eller ting, man har arvet fra bedstemors stue, er nogle af de ting, som gør en stue til mere end bare et rum.

Møblerne i din stue er selvfølgelig også afgørende for stemningen i rummet. Skal det være store flydersofaer eller lette lænestole? Skal der være et stort stuebord eller små borde rundt omkring? Skal tæppet være stort og blødt, eller skal man gå efter det autentiske persiske tæppe, som giver et mere klassisk udtryk i din stue? Mulighederne er rigtig mange.

Mangler du inspiration til køkkenet? Så klik her

Vi har samlet 25 forskellige stuer i et flot galleri. Klik dig igennem galleriet, og bliv inspireret til, hvordan du indretter din stue i bedste stil.

Få også inspiration til soveværelset ved at klikke her!