Runde sofaborde
STUE

Runde sofaborde | Inspiration til stuen

Runde sofaborde storhitter i boligen. Lad et eller flere runde sofaborde være omdrejningspunktet i stuen og skab et lys look i sofaarrangementet.

Er du på udkig efter et nyt sofaborde, så skal du måske kaste blikket mod runde sofaborde. Udvalget er mange, og runde sofaborde fås i mange størrelser, som kan kombineres og skabe spændende konstellationer eller enkeltvis tjene sofaen.

Find inspiration til at bruge runde sofaborde i stuen her!

Fordelen ved runde sofaborde er, at de oftest er mindre end firkantede sofaborde, og det gør dem funktionsrige, så muligheden for at bruge dem rundt omkring i boligen bliver mange, hvis du bliver træt af at have dem stående sammen med sofaen. Sæt bordene sammen, så de fungerer som et stort sofaborde, eller du kan skille samlingen ad og have dem stående enkeltvis i stuen. Endelig kan runde sofaborde bruges som aflastningsborde rundt omkring i boligen. Du kan både bruge dem i soveværelset som natbord eller ved siden af din yndlingslænestol med bøger og stilleben.

Lad dig inspirere og find en masse idéer til boligindretning i Mad & Bolig!

Runde sofaborde i boligen

Når du skal investere i et nyt sofabord, så hav formålet for øje. Inden du køber dine runde sofaborde skal du for eksempel overveje:
• Skal sofabordet tjene som bord, hvor familie og venner skal kunne samles og nyde en god kop kaffe?
• Er bordet ekstra udsat for slitage, hvis der er børn i familien eller bordet bliver brugt meget? I så fald skal du overveje materialevalget inden dit køb.
• Skal de runde sofaborde kunne flyttes rundt, så de også fungerer som sideborde eller afsætningsborde i hjemmet?
• Hvordan skal højden på dit runde sofabord være i forhold til sofaen? Skal det være lavere, samme højde eller højere?

Leder du efter inspiration til boligindretning? Se også vores galleri med runde spiseborde!

Galleri med runde sofaborde

I galleriet herunder har vi samlet ti bud på runde sofaborde, som opgraderer looket i din stue. Jordfarver og farver, der generelt følger naturens gang, er populære både når det gælder interiør og møbler. Vælger du runde sofaborde i træ, kan du supplere med farver i form af puder og plaider i sofaen, lysestager eller vaser på bordet, og på den måde skabe spændende kontraster i din indretning.

Er du modig, kan du også kaste dig ud i et opsigtsvækkende bord eller male dine gamle sofaborde for at skabe et nyt udtryk. Se med og lad dig inspirere i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 bud på runde sofaborde fra blandt andre Normann Copenhagen, Hay og Foxy Potato.

Der kan forekomme affiliaste-links i artiklen.

Læs mere om: