10 boligprofiler du skal følge på Instagram
TRENDS & NYHEDER

10 bolig-profiler du skal følge på Instagram

Instagram er go to-stedet, når du skal søge boliginspiration på nettet. Vi har udvalgt 10 boligprofiler, du skal tjekke ud.

@wellendorfs - Det er svært ikke at blive forelsket i Jeanett Wellendorfs smukke hjem, der består af danske designklassikere, rå gulve og ikke mindst en hyggelig pejs

Så er hesten kommet op i spisestuen 🦄 @thewallmarket #kunst #artlover

Et opslag delt af I D E S T R U P (@idestrup) den

@idestrup - Der er mange, der har fået øjnene op for stylistens æstetiske hjem. Hun er især en mester i at få møbler på budget til at ligne en million.

@thenorrmans - Anna og Lars Norrman står bag profilen, hvor du både kan se billeder af deres kreativt indrettede hjem og andre styling-projekter.

@septemberedit - Er du til det skandinaviske, minimalistiske udtryk vil Caroline Birk Bahrenscheers profil være ren øjenguf for dig.

Friday 🌿🌴 PS. "Bumling"-lampen i messing kommer til salg på @srosenborg_minilopper i morgen ✨

Et opslag delt af Stine Marie Rosenborg (@srosenborg) den

@srosenborg - I arkitekt Stine Marie Rosenborgs feed finder du stilfulde hverdagsbilleder i grå toner krydret med lidt plantekærlighed.

@skovbon - I Kirsten Skovbons univers smelter inde og ude sammen. Stilen er boheme med en masse bløde tekstiler og planter. 

@homesickblog - Mette og Camilla Marie står bag boligbloggen Homesick. Deres instagramprofil er dog mindst lige så inspirerende som bloggen.

_mariannejacobsen_ - Når man som Marianne Jacobsen både er fotograf og stylist, har man sans for detaljen.

nana_ha - På Nana Hagels profil får man fornemmelsen af, at hvert et billede er et pletskud. Her får du glimt af smuk indretning og rejsefotos.

thatnordicfeeling - Som navnet indikerer, finder du masser af nordisk indretning på profilen, som journalisten og bloggeren Rikke står bag.