Lysestager til dit hjem
TRENDS & NYHEDER

10 stemningsfulde lysestager

Skab hjemlig hygge med lysestager. Vi har samlet 10 fine lysestager til at skabe varme og kreere et flot stilleben i dit hjem. Find inspiration lige her!

Lysestager kan bruges til mange ting og ved mange lejligheder. De kan være med til at skabe en hyggelig stemning omkring spisebordet eller lyse stuen op med et glimtende skær en mørk aften.

Men en lysestage fungerer også som en del af interiøret, og har du mod på det, kan du skabe et flot stilleben i dit hjem ved at mikse og matche former, størrelser og materialer.

SE OGSÅ: Sådan gør du en minimalistisk stue personlig

Vælg den rigtige lysestage

Valget af den rigtige lysestage til dit hjem afhænger af din stil. Der findes mange størrelser og former til lysestager, og selvom det umiddelbart kan virke uoverskueligt at få det til at passe med dit hjems indretning, er der nogle få kendetegn, du kan gå efter.

Er dit hjem for eksempel minimalistisk i sin indretning, er en større lysestage med plads til fire lys en måde at fremhæve din stil på. Vælg en lysestage med et enkelt udtryk og rene linjer, så den ikke kommer til at tage al opmærksomheden men i stedet blender behageligt ind i rummet.

Den rigtige lysestage afhænger også af, hvor i hjemmet du vil placere den. Vælg gerne én stor lysestage til dit spisebord, da dette er mere praktisk, men stil flere mindre lysestager på dit sofabord, som skaber en afslappet stemning.  

SE OGSÅ: 9 måder, du kan style din bogreol på

Få tips til, hvordan du skaber et smukt stilleben ved brug af lysestager:

  1. Miks materialer fx marmor og kobber, og skab et anderledes look.
  2. Sammensæt flere mindre lysestager og varier evt. i højde og materiale for at skabe bevægelse i dit stilleben.
  3. Ved at investere i en minimalistisk lysestage med et tidssløst design, er det nemt ændre de små detaljer i dit stilleben uden, at du behøver købe en ny lysestage, når der kommer nye tendenser.
  4. Varier med detaljer som planter, bøger og vaser, og skab det perfekte stilleben til din stue og spisestue med lysestagen i fokus.  
  5. Har du mod på det, kan du investere i væglysestager og skabe grafiske sammensætninger og mønstre som en udsmykning til væggene.

10 stemningsfulde lysestager

Nye lysestager til dit hjem