15 spisebordsstole vi drømmer om!

Vi giver dig her inspiration til, hvordan du pifter spisebordet op med nye spisebordsstole.

Trænger boligen eller spisebordet til fornyelse, kan det gøres nemt og i mange tilfælde også billigt med nye lækre spisebordsstole. 
Spisebordsstolene er et vigtigt element i hjemmet og kan være lige præcis dét møbel, som samler hele rummet. Derfor er det vigtigt at finde lige præcis det design, som passer til ens indretningsstil. 

Tip: Sådan mikser du dine spisebordsstole på flotteste vis!

Miks dine spisebordsstole
Hvorfor nøjes med en slags stol, når du kan få flere forskellige? Du kan skabe et spændende udtryk ved at mikse flere forskellige spisebordsstole i forskellige størrelser, designs og farver.

Prøv fx. at mikse nogle af de gamle møbelklassikere såsom Hans Wegners Y-stol og Jørgen Bækmarks J81-stol, eller miks stole i forskellige materialer såsom en skalstol med en træstol.

Det stilrene
Er man mere til det stilrene og minimalistiske look, som også har masser af personlighed, kan man med fordel tage brug af den samme stole hele vejen rundt om sit spisebord. Ved at benytte en type stole samler man stuen og giver et mere gennemført look.

Se også: Boliggalleri: 25 smukke spisestuer

En spisestue er ikke bare et rum, hvor man spiser, men et rum hvor man samles med venner og familie. Derfor er det vigtigt, at spisebordet er et sted, som man elsker at opholde sig, og hvor indretningen spiller en stor rolle. 

15 spisebordsstole vi drømmer om!

spisebordsstole