TRENDS & NYHEDER

20 tips til dit sommerhus

Giver dit sommerhus dig hovedpine? Fleksible potter, en smule maling og løsninger, der passer sig selv, kan gøre det til dit frirum. Vi guider dig med 20 tips til dit sommerhus lige her!

Fungerer dit sommerhus som et frirum med plads til afslapning eller giver tanken om at tilbringe sommerdagene i det lille hjem dig hovedpine? Foråret er i luften, og inden længe indtager solens varme stråler det danske land, og folket rykker i sommerhus, hvor den står på familiehygge, strand og gode stunder. Men hvis du frygter denne årstid, og ikke lige kan overskue sommerhuslivet, er det måske på tide at give dit sommerhus en mindre makeover, så du kan gøre det til dit eget personlige åndehul. Er du i tvivl om hvordan? Så læs med her... 

Læs også: Sommerhus med råt look og charme

20 tips til dit sommerhus

Dit sommerhus bør være et sted, hvor du kan slappe af på varme sommerdage, men også et som egner sig til en regnfuld efterårsdag. Selvom et sommerhus skal fungere praktisk, hvor der er plads til alle og tingene kan tåle at blive brugt, bør der også være plads til pynt og hygge. I galleriet nedenfor finder du 20 tips til indretningen af dit sommerhus, som vil tage det fra hovedpine til hideaway, med naturen i fokus.

20 tips til dit sommerhus

FÅ MERE INSPIRATION TIL BOLIGINDRETNINGEN MED MAD & BOLIG!

De små detaljer

En ægte sommerhus-stemning ligger i de små detaljer. Gør brug af naturen, og indret dit sommerhus med naturmaterialer og lyse nuancer. Du behøver ikke investere i helt nye møbler for at skabe ro - noget så simpelt som en blød plaid, en fin vase eller hjemmelavet pynt kan sagtens få dit sommerhus til emme af ro. Med fleksible potter, en smule maling og løsninger, der kan passe sig selv, når du ikke er i sommerhuset, kan du gøre dit sommerhus til dit eget personlige åndehul. 

Inspiration: 5 tips til en terrasse med stil

Her får du 5 tips til, hvordan du får det bedste ud af dit sommerhus ved blot at fokusere på de små detaljer i det lille hjem:

  • Hvide lofte og vægge får dit sommerhus til at syne større. Samtidig får du fri leg til at indrette dig med materialer, mønstre og farver, som kan fungere som kontrast.  
  • Gå på opdagelse i naturen, og find smukke blomster, som kan pynte i vindueskarmen. På denne måde får dit sommerhus nyt liv hver gang du besøger det.
  • Et sommerhus behøver ikke være en dyr investering. Billige loppefund kan sagtens bidrage til en hyggelig sommerhusstemning, og med lidt knofedt og kreativitet, kan selv de mest slidte møbler stå flot igen. 
  • Tænk praktisk pynt. Brug f.eks. en dekorativ kiste som sofabord, der samtidig kan bruges til opbevaring.  
  • Indret ude, som du gør inde. Plaider, puder og lysestager tager sommerhushyggen på terrassen til et helt andet niveau.