Annonce
beckers
TRENDS & NYHEDER

5 tips til at gøre havemøblerne sommerklar

Tid til at gøre havemøblerne klar til sommer? Få her 5 tips til, hvordan du opfrisker og vedligeholder dit udendørs træværk.

Sæsonen for udeliv og lange sommeraftener i det fri er lige foran os, og det er nu, terrassen skal have en overhaling, hvis den skal stå klar, når sommeren melder sin ankomst.

Plant sommerblomster i nymalede krukker og sæt kulør på dine gamle havemøbler med træmaling fra Beckers – mere behøver du faktisk ikke.

5 tips til sommerklar havemøbler

Vi har samlet nogle forskellige tips til, hvordan du får mest ud af dine havemøbler hele sommeren. Så undgår du at skulle skifte dem ud næste år.

havemøbler

Udendørs træværk kan til tider være svært at vedligeholde - især med det skiftende vejr. Et godt tip er at give dit træværk bedst mulig beskyttelse, så det er bestandigt mod vejr og samtidig har en god farveholdbarhed. Med Beckers Perfekt Plus og Træværksmaling, som oven i købet er svanemærket, kan du opnå en slidstærk overflade, som kan bestå hele sommeren. Køb Perfekt Plus og Træværksmaling her!

beckers

Hvad er det værste, der kan ske? Gå all in og vælg en stærk farve til dit havebord, som du ikke ville turde male indenfor. Skulle du fortryde farven næste sommer, kan den altid males over igen - endda med god samvittighed, da Beckers serie af træbeskyttelse ’Perfekt’ er svanemærket. Bordet er malet i farven Bärnsten, bænken i farven Hö og stolene i farvener Rosenträ og Linne. b malingen her!

beckers

Hold din træterrasse frisk og flot ved hjælp af træolie. Med Beckers Elit Træolie får du et flot resultat, som gør træet let at vedligeholde og samtidig er vandafvisende. Køb produktet her!

udendørsmaling

Hvorfor kun vælge én farve? Mal dine gamle havemøbler i to eller tre forskellige nuancer, så terrassen får et smukt og smagfuldt farvespil. Stolen er malet i farven Höstgul, bordet i farven Atlant, og husfacaden i farven Korall. Malingen kan du købe her!

maling til havemøbel

Med den rigtige kontrastfarve kan et malet møbel være med til at fremhæve blomsterne i din have. Er dine blomster plantet i krukker, kan du også give dem nyt liv med en gang maling. Stolen er malet i farven Gasoline fra Beckers. Køb farven her!

 

Læs mere om: