TRENDS & NYHEDER

9 gode grunde til at få et vitrineskab

Et vitrineskab er et stilfuldt, klassisk møbel, der både pynter og løser praktiske problemer i indretningen. Her er 9 gode grunde til, at du skal anskaffe dig et vitrineskab!

Det er nærmest noget overdådigt over et vitrineskab. Træmøblet ser også prægtigt ud med sit tunge ydre og sine glasruder, der på fineste vis afslører skabets indhold.

Vitrineskabet havde sin storhedstid i midten af 1800-tallet, men er også i dag et foretrukkent møbel, når der skal vælges opbevaringsløsning til stue og køkken. Det blev oprindeligt brugt som udstillingsmøbel, hvor man stillede hjemmets fineste porcelæn og krystalglas.

Vi har samlet en masse smarte opbevaringsløsninger. Inkl vitrineskab!

I dag kan du både få fingrene i et klassisk et af slagsen og nyfortolkninger. Har du et moderne, stilrent køkken eller køkken-alrum kan et vitrineskab være med til at tilføre varme og lidt romantik til rummet. 

Vitrineskab som udstilling

I mange nye køkkener er både service og bestik gemt væk bag lågerne, men med et vitrineskab har du mulighed for at vise dine smukkeste tallerkener og vinglas frem. Der er ingen grund til at gemme dem væk!

Du har også mulighed for at lave de fineste opsætninger i et vitrineskab med eksempelvis din yndlings-tekande, en bunke kogebøger eller dine rom- og cognacflasker.

I galleriet har vi samlet forskellige vitrineskabe, der enten udstråler noget klassisk eller moderne. Måske du kan finde en favorit!

9 gode grunde til at få et vitrineskab

9 gode grunde til at få et vitrineskab