TRENDS & NYHEDER

9 Insta-profiler, der sælger vintagefund

På disse 9 Instagram-profiler kan du helt sikkert finde noget unikt til dit hjem. Her er udvalget kurateret og chancen for at gøre et godt kup tårnhøj.

Du behøver ikke bruge en hel dag på at trawle dit lokale loppemarked igennem i jagten på et godt kup. 

På Instagram er der flere profiler, hvor du kan finde vintageskatte og fine fund til hjemmet. Og så kan du gøre det nemt og komfortabelt hjemme fra din egen sofa.

Nedenfor har vi samlet 9 Instagram-profiler, du kan gå på opdagelse i.

Vintage Cph (@vintage_cph)

Søstrene Mille og Rikke står bag Vintage Cph, hvor du kan finde nøje udvalgte vintage-plakater og kunsttryk. Hvis du går og drømmer om en smuk billedvæg, er Vintage Cph et oplagt sted at begynde at lede efter lækker billedkunst.

Vintage 415 (@vintage415_)

Hos Vintage 415 finder du alt i bambus, porcelæn og pastelfarver. Hvis du foretrækker at gå i en fysisk butik, har Vintage 415 også sådan en. Den ligger på Lybækgade 8A på Amager og har åben torsdag-lørdag. 

The Villa Cph (@thevillacph)

The Villa Cph har en forkærlighed for luksuriøse vintage-fund fra hele verden, og på profilen finder du især en lang række glaslamper fra den italienske ø Murano. 

Helle Thygesen Art & Antiques (@hellethygesen)

Hos Helle Thygesen bugner det af keramik fra midten af 1900-tallet og smukke kunstplakater. Du kan også besøge Helle Thygesens hjemmeside hellethygesen.com, hvor du nemt kan shoppe de fantastiske fund fra hendes Instagram.

Tronsgaard Shop (@tronsgaard_shop)

Tronsgaard Shop sælger vintage interiør i moderne stil i butikken The Basement i Aarhus, men hvis du ikke bor i nærheden, kan du sagtens shoppe løs på Instagram. Tronsgaard Shop sender til hele landet.

View this post on Instagram

Skål #glas #tilsalg #sælges 225,- inkl Porto

A post shared by @tronsgaard_shop (@tronsgaard_shop) on

Krejleren (@krejleren)

Hvis du er til retro ala teaktræ og bambusmøbler, er Krejleren stedet at kigge. Udvalget er nøje kurateret og gennemført, og du kan helt sikkert finde noget her, hvis du er vild med 1960'er-stilen.

Smukt Brugt (@smuktbrugt)

Laura Køster Andersen sælger alt fra sofaer til keramik hos Smukt Brugt, som udover Instagram-profilen også består af en fysisk butik på Amagerbrogade 186.

Malous Interiør (@malousinteror)

Indehaveren af Malous Interiør, Malou Karberg , har også profilen @maloukarberg7, hvor hun deler ud af stylingtips, som ofte involverer ting, hun sælger hos Malous Interiør.

Vis dette opslag på Instagram

Fine tæpper og duge😍 knus malou💛

Et opslag delt af Malou interiør (@malousinterior) den

Modern Lamps (@modernlamps)

Modern Lamps er himlen for dig, der er vild med arkitektlamper og Christian Dell. De har et kæmpestort udvalg, så du kan finde netop den version og farve, der passer ind hos dig.