TRENDS & NYHEDER

Boligtrends i 2014

Hvert år kommer boligdesignerne med bud på årets boligtrends. Hvordan skal drømmeboligen anno 2014 se ud? Få et indblik i de fire boligtrends i 2014.

2013 var året, hvor store som små designere kopierede hinanden. Geometriske mønstre, nordisk design og møbler, der emmede af ægte håndvæk, blev produceret, kopieret og redesignet. Men hvilke boligtendenser gør sig gældende i 2014? Trendekspert Stefan Nilsson fra Trendgruppen i Sverige påpeger fire boligtrends, vi vil se i 2014.

Læs også: Lav en personlig billedvæg

boligtrends, boligtendens 2014Boligtrends i 2014: Drama i boligen

Der skal ske noget i din bolig i år! Det er ikke nok at kopiere andre, hvis din bolig skal afspejle trenden. 2014 handler om det dramatiske, nærmest scenografiske interiør, hvor kreativitet og modighed er nøgleord. Funktionalitet er ikke længere i højsæde, men overvundet af det unikke og dramatiske. Indenfor denne tendens finder du møbler og design, der har fokus på strukturen, og designerene vil forsøge at overgå hinanden i kampen om at være mest kreativ.

boligtrends, boligtendens 2014Boligtrends i 2014: Talisman

Talisman handler om det rustikke med antydninger af etniske elementer og er meget inspireret af Afrika. Vær klar til en masse inka-print! Der er fokus på folket og håndværket, og historien bag produkterne er et vigtigt element. Indenfor denne tendens vil du se en masse rødlige og gullige toner kombineret med forskellige træsorter.

Læs også: Find din stil i soveværelset

boligtrends, boligtendens 2014Boligtrends i 2014: Nursery

Jo bedre, det går med økonomien, desto stærkere farver tør vi bruge. I boligtrenden Nursery kommer denne optimisme til udtryk - det tenderer næsten til det barnagtige. Farver bliver mikset, især pastelfarver, og designet appellerer til sjov og humor. Fokus er her på interaktion og engagement med det for øje, at du skal more dig.boligtrends, boligtendens 2014Boligtrends i 2014: Structure & Forest 2.0

Tendensen indenfor denne trend er pyntegrønt, men på en ny, futuristisk måde. Vi lader os inspirere af og finder nye former i naturen til at lave nyt design på. Der er fokus på økologi og genbrug, men i bund og grund handler det om, hvordan naturen kan give os et bedre liv. Og vi skal igen til at have en masse planter i vores hjem.

Se også galleriet: Gadgets til hjemmet

Læs mere om: