Gaveguide: 10 gaver til fars dag
TRENDS & NYHEDER

Gaveguide: 10 gaver til fars dag

5. juni er det fars dag, og i den anledning har vi samlet en gaveguide med 10 gaver, så du kan glæde din far eller mand med godt design!

Fars dag fejres 5. juni, og det er dagen, hvor fædres rolle hædres og værdsættes. Dagen huskes dog ikke af alle, da den konkurrer hårdt med grundlovsdag, som også fejres denne dag. Det betyder dog ikke, at din far eller dine børns far skal snydes for en dag fuld af forkælelse i form af en designlækker gave eller en god oplevelse, som I sammen kan se tilbage på med stor glæde. Er du i tvivl om, hvad du skal give i år? Så læs med her, og bliv guidet via vores gaveguide til fars dag!

Inspiration: Gaveguide: Gaver til den store fest

Gaveguide: 10 gaver til fars dag

Gaveguide: 10 gaver til fars dag

Fars dag rimer på forkælelse af en helt speciel person. I denne gaveguide får du 10 gaver til den vigtigste mand i dit liv, som uden tvivl vil vække glæde hos det designglade hankøn. Overrask f.eks. med en kvalitetslækker kniv til de mange herreretter, han kommer til at fremtrylle på grillen henover sommeren eller en fed højttaler, så der kan komme fuld tryk på yndlingssangen, og som samtidig er stilet i designet!

Forkæl din far - eller mand

Denne gaveguide giver dig alt godt til boligindretningen i form af stilfulde gadgets og sprødt gear til gourmeten, så han kan føle sig ekstra mandig. Med denne gaveguide kan du forkæle din far på fars dag med lige det, han går og mangler til stuen, køkkenet eller kontoret, som vil være med til at give boligen et frisk pust og et maskulint look. Forkæl din far - eller mand - med en personlig gave fra denne gaveguide, som vil vække glæde dag efter dag, og som vil få ham til at mindes dig, hver gang han benytter sig af den. 

Læs også: 10 heftige herreretter 

Skal din far have en ekstra særlig gave i år, har vi i galleriet herover samlet en gaveguide med 10 gaveidéer til fars dag, som med sikkerhed vil få din fars øjne til at glimte af glæde. Alle gaverne har hver sin funktion i hjemmet, så uanset hvad han går og drømmer om at få af ting til sin boligindretning, er det helt sikkert muligt at finde noget, som passer til hans ønsker i denne gaveguide til fars dag.