Annonce
TRENDS & NYHEDER

Indret dit hjem med den populære String-reol

Hvorfor gemme alle dine pæne ting væk, når du kan bruge dem i indretningen? Gå efter en reol, der kan ændre form i takt med dit behov for opbevaring.

String-systemet blev skabt af arkitekten Nils Strinning, der tegnede den første udgave af String-hylden i 1949.
 
I 1950’erne og 1960’erne blev den solgt til bogklubmedlemmer, men i dag har systemet udviklet sig til hele boligen og fås i adskillige farver, materialer og moduler.
 
Du kan tegne din egen reol på string.se.

Sådan indretter du med String-reolen

Med String-systemet kan du skabe et møbel, der passer perfekt til dig og dit behov. Hæng reolen op på væggen, sæt skuffer i, brug den som natbord og meget mere. Mulighederne er nærmest uendelige.

Vi guider dig rum for rum og viser dig, hvor du kan bruge den populære String-reol derhjemme.

Giv dit soveværelse hulefølelse ved at ramme sengen ind med en reol på væggen, hvor der er plads til bøger og nips.

Har du brug for at gemme smårod og toiletruller væk, kan du i stedet bruge et skabsmodul med låger.

Indret køkkenet, så det signalerer madværksted. Vis gerne dine grovere gryder og pander frem, og hæng værktøjet op med kroge.

Går du efter den nordiske stil, så vælg en reol af træ. Hold gerne rummet i samme lyse nuancer tone-i-tone, og supplér med jordfarver og bløde tekstiler for at give rummet varme.

Gem service, vaser og æsker væk ligesom i en skænk ved at kombinere låger og hylder. Gå gerne efter mørke træsorter, der giver glød til en ellers lys indretning.

Har du en lang og smal gang, kan du fylde endevæggen med en smal reol, der kan samle sko og overtøj. Udnyt højden, og lad gerne overkanten flugte med dørkarmene.

Et kontor kommer let til at rode, så sæt skuffer i reolen til at samle papir og andre løse arbejdsredskaber. Holder du møbler og reol samt mapper i samme farve for at få ro.

 

Læs mere om: