TRENDS & NYHEDER

Inspirerende stilleben til boligen

Sæt prikken over i’et i din bolig med blikfangende stilleben, der opgraderer udtrykket. Find inspiration i galleriet med stilleben her!

Et stilleben er en sammensat stemning og historie, som du gerne vil udtrykke i din bolig. Det handler om at sammensætte ting, der tilsammen fortæller en historie eller vækker en følelse. Med andre ord handler stilleben om at skabe et farvespil, et tema eller en opstilling, som er rart for øjet og som underbygger den gode stemning.

Se også galleriet: 9 inspirerende soveværelser
 

Harmonerende stilleben

Drømmer du om et kreativt stilleben, er der et par gode råd, der er værd at tage med, hvis resultatet skal være smukt og i harmoni. Et af de vigtigste retningslinjer er ikke at fortælle flere historier på én gang. Samler du for mange ting, kombinerer for mange farver og vil for meget, bliver resultatet rodet og forstyrrende. Det betyder ikke, at du ikke kan tænke i kontraster, men de skal komplementere hinanden.

Læs også: Brug hylder på nye måder i boligen
 

Æstetik i fokus

Vær selektiv og kritisk, når du laver dit stilleben. En del af arbejdet består i at flytte rundt, sammensætte og genopstille. Det gælder som med alt andet, at jo mere du øver dig, desto smukkere bliver resultatet, og jo bedre bliver du til at skabe en historie af få ting uden ligegyldighed og overflod.

Læs også: Boligindretnimg og farveleg

Kom i gang med dit stilleben - i galleriet herunder har vi samlet 20 stilleben, der har fanget vores blik!

Inspiration til stilleben:

Læs mere om: