TRENDS & NYHEDER

Mad & Boligs designpris 2018: Stem på din favorit!

Stem på din favorit blandt de mange innovative designs i årets Mad & Bolig Designpris!

Den 14. November 2018 uddeler vi igen Mad & Boligs designpris til et ungt designtalent i forbindelse med FSC Award. Godt 100 unge designtalenter fra Danmarks design- og arkitektuddannelser har haft frie hænder til at skabe innovativt, smukt og bæredygtigt design i FSC-certificeret træ til konkurrencen.

STEM PÅ DELTAGERNES DESIGN HER!

Og skulle du være i tvivl, så betyder FSC-certificeringen, at der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn. Det er altså design med omtanke, og det vil Mad & Bolig gerne bakke op om.

Stem på dit yndlingsdesign

Du kan stemme på det design, som du synes fortjener at vinde Mad & Boligs designpris 2018. Ta' dig endelig god tid til at se alle de mange kreative bidrag. Husk også at klikke på titlen for at læse en uddybende beskrivelse af produktet. Du kan stemme indtil den 14. November kl. 12:00.

Læs mere om FSC-mærket

Vinderen offentliggøres til award showet den 14. November og vil også blive offentliggjort her på hjemmesiden og på vores Facebook-side og Instagram-konto