Annonce
Queen blomster
TRENDS & NYHEDER

Når boligen blomstrer i en kold tid

Der er noget luksuriøst og dekadent over afskårne blomster – i hvert fald indtil de begynder at hænge med hovederne. Buketter fra Queen® har heldigvis en garanti på hele tre ugers blomstring, så fyld vaserne, og lad hyggen sprede sig i stuen.

Når vinteren er over os som nu, så higer de fleste af os efter forår. Friske blomster i vaserne er det nærmeste, du kan komme det, men de er dyre og holder sjældent længe. Medmindre du køber sukkulenter, der naturligt kan holde sig friske i ugevis. Queen® har specialiseret sig i buketter baseret på blomstrende sukkulenter, som kan fås i mange farver. Buketterne er nemme at have med at gøre, fordi de kræver minimal pleje og vedligeholdelse, og så vil du opleve, at buketten holder sig frisk i op til en måned. Stil blomsterne i én stor vase eller i flere små, fx på spisebordet, på konsolbordet eller på en hylde sammen med dine yndlingsting, og nyd synet af de friske blomster i en kold tid.

 

Så nemt er det

Giv blomsterne et skråsnit, inden du placerer dem i vasen – så er du sikker på, at de suger vand. Vandet forbliver klart og skal ikke skiftes. Blomsterne kan holde mindst tre uger i vasen. Buketterne fra Queen® kan købes på Queens webshop her, og blomsterne sendes direkte til din dør.

Se hvordan du indretter med Queen-blomster her

Queen

 

Læs mere om: