Trendy tæpper til boligen
TRENDS & NYHEDER

Trendy tæpper til boligen

Det rette gulvtæppe kan gøre en stor forskel for stemningen i din stue eller spisestue. Vi giver dig tips og inspiration til trendy tæpper til dit hjem lige her!

Du kan forandre din bolig og opdelingen af dine rum ved at tilføje et gulvtæppe til din indretning. Ved at placere et gulvtæppe i din stue eller spisestue, kan du nemt samle og opdele små funktioner i dit hjem og dermed skabe en funktionel og behagelig stemning. Et tæppe kan samtidig hjælpe til med at forbedre akustikken i dit hjem og skabe en cool wow-effekt.

Læs også: 6 smukke sengeborde

Tæpper og indretning

Der er noget for enhver smag, når det gælder tæpper, for de findes i alverdens materialer, mønstre og farver. Valget af tæppe er med til at præge stilen i dit hjem, og hvad enten du vælger et gulvtæppe af blødt eller hårdere materiale, et det muligt at skabe et stringent eller blidt udtryk, som passer til lige præcis din indretning. Vi giver dig tips til, hvordan du vælger det helt rigtige tæppe til dit hjem!

FÅ FLERE GODE RÅD OG BOLIGINSPIRATION MED MAD & BOLIG!

Sådan vælger du dit tæppe:

  • Fladvævede og ensfarvede tæpper giver din indretning et stringent udtryk, som er godt, hvis du vil have dine møbler i fokus.
  • Højluvede og mønstrede tæpper styrer indretningen i dit hjem, og giver din stil et blidt udtryk.
  • Er dine møbler ensfarvede, kan dit tæppe sagtens tåle at bære et mønster, hvorimod det bør holdes neutralt, hvis din indretning indeholder mange farver og materialer.
  • Er dit rum lyst, kan du med fordel kaste dig ud i et mørkt tæppe og dermed skabe kontrast.
  • Er din stil minimalistisk, kan du tilføje lidt ekstra til din indretning ved at investere i et tæppe med etniske mønstre.
  • Giv dit gulv et grafisk udtryk, og invester i et tæppe med knald på farverne, hvis du tør, eller hold dig til én specifik farve i flere nuancer.

Inspiration: 10 fine lysestager til dit hjem!  

Tip: Husk et gummiunderlag til dit tæppe. På denne måde forhindrer du, at det løse tæppe rykker på sig på dit gulv. Har du eller din familie støvallergi, er det smartest at vælge et fladvævet tæppe fremfor et højluvet, da dette er nemmere at støvsuge, og der dermed kan gemme sig færre støvpartikler, som kan genere.

I galleriet har vi samlet 8 trendy tæpper, der passer til enhver smag og stil:

Trendy tæpper til boligen

Der kan forekomme affiliate-links i artiklen.