Frisurer-kort hår-langt hår
Foto: AOP
HÅR

De 10 bedste frisurer til alle aldre

Har du overvejet om dit lange hår er blevet for langt i forhold til din alder? Glem det, dit hår må være langt uanset din alder. INs skønhedsekspert, Silke Grane, har fundet 10 frisurer, der går til alle aldre med både langt og kort hår.

Det er ofte de mest simple løsninger, som fungerer bedst til at skabe et elegant look. Det kan fx være noget så simpelt som en sofistikeret hestehale eller en stram midterskilning, der kan være med til at skabe det elegante look. INs skønhedsekspert, Silke Grane, guider til forskellige frisurer der går til alle aldre med både langt og kort hår.

Håret må gerne være langt uanset din alder. Det ses også blandt Hollywoods it-kvinder. De lader det lange hår blive på trods af, at de også bliver ældre. Så længe håret er velplejet er der ingen alder på det lange hår. Og det korte hår behøver bestemt ikke at være konet.

LÆS OGSÅ: 25 inspirerende frisurer - find din favorit!

Hvis du har langt hår og ønsker at blive ved med at have det, eller hvis du trænger til inspiration til en kort frisure, har IN fundet 10 feminine frisurer, se med i galleriet her: 

10 frisurer til kort og langt hår

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder bærer kort hår med stil

Læs mere om: