WEEKEND

De 5 bedste is i København

Vejret kalder på iskolde lækkerier, og vi guider dig til at nyde de bedste is i København. Se, hvilke is du skal forkæle dig selv med denne sommer.

En lækker is er et sandt mundmirakel i den varme sommertid. Når solen står på, og den søde tand skal tilfredsstilles, er der heldigvis mange muligheder for at rette kursen ind mod isbarer, der serverer rigtig lækker is, der smelter på tungen.

Bor du i en lille lejlighed? Få tips til at indrette den her!

Herunder har vi samlet 5 lækre forslag til, hvor du finder god is i København. Det er steder, der hvert år lokker glade is-folk til sig, og som absolut er et (eller flere!) besøg værd i løbet af sommeren.

Læs også: De 5 bedste pizzasteder i København

Siciliansk is i Skydebanegade

Hvert år hentes de bedste råvarer hjem fra Sicilien, og når sommersæsonen nærmer sig, bliver de mixet og matchet den lækre sicilianske is, som du finder i Skydebanegade. Det er is i nye klæder, som for eksempel citronis med citronsaft fra Messina og lækker is med blodappelsin.

Find isbaren her: Skydebanegade 3, 1719 København V og Christianshavns Kanal 2, 1406 København K

OLUF's italienske ispinde

Konceptet er enkelt: Frisklavet italiensk is på pind overtrukket med kvalitetschokolade og vendt i lutter gode sager. OLUF´s IS serverer ispinde, som du langt fra kender dem. De er hjemmelavede, og der er kælet for dem. Prøv de mange varianter, som du selv sammensætter. Smukt og godt!

Find isbaren her: Olufsvej 6, 2100 København Ø

Læs også: Han laver verdens bedste chokolade!

is, København, isbarer

Retro-is hos Ismageriet

Det dufter af nostalgi, og det smager nostalgisk. Hos Ismageriet får du sorbetis, yoghurtis og mælkeis, der alle er tilsat en stor portion kærlighed og smager, som var de lavet i de gode gamle dage. Ismageriet er en cykeltur værd, og isen kan både nydes på terrassen eller medbringes ud i sommeren.

Find isbaren her: Kongelundsvej 116, 2300 København S

Bryggen 21 - is med sommersmag

Når sommerens solstråler skal indtages på Islands Brygge, skal de søde afbræk bruges i isbaren, der ligger på den anden side af vejen. Isen er økologisk, og smagsvarianterne fantasifulde med skønne tvist. Prøv både mælkeisen og den lækre sorbetis.

Find isbaren her: Islands Brygge 21, 2300 København

Is á Bella - italiensk sødhed

Is à Bella har specialiseret sig i den gode cremede is, som du finder i støvlelandet ved Middelhavet. Den italienske isbar byder på både mælke-is, sorbet-is, diabetiker-is, allergiker-is og yoghurt-is, så der er kolde lækkerier til alle. Gennem is-sæsonen kan du smage over 40 forskellige smagsvarianter af italiensk kræseri.

Find isbaren her: Smallegade 40, 2000 Frederiksberg, Nørrebrogade 118, 2200 København N og Torvehallerne, Israels Plads, Hal 1 / E8, 1360 København K

opskrifter, mad

Find lækre opskrifter på hjemmelavet is her!

Læs mere om: