Annonce
SKØNHED

Den usynlige udfordring, kvinder ikke tør tale om

Fem ud af otte kvinder over 45 år oplever at dryppe lidt, når de eksempelvis nyser eller griner. Men for nogle bliver det sværere at holde sammen forneden. Frygten for, at den våde plet bliver opdaget, kommer pludselig til at fylde meget i hverdagen.

Et kraftigt nys. Et varmt grin. En pludselig forskrækkelse. Alt sammen gode grunde til, at vi kvinder kommer til at ‘dryppe’ lidt. Nogle gange er vi hjemme og kan lige skifte trusser. Andre gange er vi ude blandt andre og bliver lidt overraskede og flove over, hvad der sker med kroppen – den fugtige plet, som ikke var der før, og som vi frygter, at andre lægger mærke til.

At dryppe lidt ved et nys, et grin eller en forskrækkelse eller i forbindelse med menses er helt normalt. Det sker for fem ud af otte kvinder over 45 år. Med alderen bliver det sværere ‘at holde sammen forneden’, fx efter en fødsel, et solidt vægttab, eller når vi slæber lidt for tunge indkøbsposer ind fra bilen.

LÆS OGSÅ: Skift tasken ud med et lækkert net

Med de nye tynde bind fra TENA kan du slappe af og ikke være bange for, at nogen opdager din lille hemmelighed. Og du har en ren og tør følelse hele dagen.

De små dryp er også regningen for en travl hverdag, hvor knibeøvelser ikke står højest på to do-listen. Brug tiden foran køkkenvasken, køen i supermarkedet, eller når du sidder i bilen på motorvejen til at lave dem.

Hvis du investerer bare fem minutter i at lave knibeøvelser, styrker du evnen til at knibe sammen, og de små ukontrollerede dryp kan helt forsvinde – og sexlivet bliver sjovere igen.

Læs mere på Tena.dk

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: