Annonce
Guide til nudler
RÅVARER

Din guide til nudler

Ramennudler, ægnudler, risnudler ... Bliv klogere på de mange typer nudler i vores nemme guide til asiatiske nudler.

Hvis du er vild med asiatisk mad og gerne vil lave mere af det derhjemme, så er du nødt til at få styr på dine nudler. Nudler er nemlig ikke bare nudler. I Japan, Kina, Thailand og andre asiatiske lande findes der uendeligt mange typer nudler, og de bruges meget forskelligt i køkkenet. For at få succes med dine asiatiske retter må du have basal nudel-viden. Derfor har vi lavet en nem guide, der giver dig det store nudel-overblik. 

Guide: Nudler du skal kende

HVEDENUDLER
Santa Maria Wheat noodles laves af hvedemel og vand, og kendes også som ramennudler eller udonnudler. De japanske brede nudler egner sig godt i supper, og kan erstatte spaghetti i enhver ret. Find en opskrift med ramen-nudler her!
RISNUDLER
Santa Maria Rice Noodles er lavet af rismel og vand. Nudlerne er glutenfri, og egner sig godt som mild kontrast til stærke, thailandske wokretter og i supper. Find en opskrift med risnudler her!
GLASNUDLER
Santa Maria Glass Noodles er snoretynde, gennemsigtige nudler lavet af mungbønnemel. De lette nudler er velegnede i måltidssalater og supper, og kan evt. sættes i blød, inden de koges, da de optager meget væske. Find en opskrift med glasnudler her!
FULDKORNSNUDLER
Santa Maria Whole Wheat Noodles fremstilles af fuldkorns durummel og æg. Nudlerne er perfekte i wokretter og alle andre retter, hvor du ellers ville bruge ægnudler. Brug fx fuldkornsnudler i denne ret!
ÆGNUDLER
Santa Maria Asian Egg Noodles er klassiske, asiatiske nudler lavet af hvedemel og æg. Nudler kan serveres til alle typer asiatiske retter, både kogte og lynstegte. Find en opskrift med ægnudler her!