Annonce
Hudpleje, Avéne
HUDPLEJE

Farvel til tør og irriteret hud med enkel og sikker hudpleje

Tør, irriteret, rød og sensitiv. Beskriver bare ét af de ord din hud? Så vil en ny og enkel hudplejerutine måske være løsningen for dig.

Få den hud, du drømmer om! Tør og sensitiv hud er ubehageligt og kan være en hindring i hverdagen. Men der findes heldigvis en løsning – og den er blevet sat på en prøve.

78 kvinder har i 14 dage testet Eau Thermale Avènes hudplejeseriie Tolérance, og 91 % af dem vil anbefale den til andre.*

Kun to hurtige og nemme steps morgen og aften – det er alt du skal gøre, for at komme den tørre og sensitive hud til livs.

Step 1: Først renses huden med den milde og lækre lotion, der effektivt fjerner alle rester af makeup og snavs.

Step 2: Derefter påføres den nærende creme, der hurtigt trænger ind og efterlader huden blød og gennemfugtet.

- Skånsom men effektiv! Jeg har personligt selv kunnet mærke en forskel på min hud – mindre irriteret og mere fugtet. Og så er det fantastisk at vide, at man ikke tilfører huden en masse skadeligt.

Resultater, der kan ses og mærkes

Det oplevede testpanelet:

  • Gennemfugtet og blød hud
  • Ensartet og smukkere hud
  • Reducerede linjer ved øjne og mund
  • Frisk hud med en sund glød
  • Mindre irritation
  • Elastisk hud, der ikke føles stram

Testpanelet oplevede, at produkterne var mildere end andre produkter, de har anvendt mod tør hud, og de oplevede at forbedringerne i huden hurtigt kunne ses.*

- Jeg har fået en flottere og lækker fugtmættet hud med en masse glød. Jeg er overrasket over, hvor flot en hudtone jeg har fået. Huden er fugtet døgnets 24 timer. Huden er i balance. Det både ses og føles.

Nem og hurtig rutine i en travl hverdag

Med denne hudplejerutine behøver du ikke en lang række produkter, men blot to, for at komme den tørre og irriterede hud til livs. Produkterne, som testpanelet afprøvede var:

Avène Tolérance Cleansing Lotion Step 1
Mild lotion, der effektivt fjerner makeup, renser huden og frisker den op. Emballagen er fremstillet således, at produkterne ikke kan forurenes af bakterier. Derfor er der heller ikke tilsat konserveringsmiddel.

Avène Tolérance Cream Step 2
En nærende og lækker creme, der trænger i dybden og efterlader huden gennemfugtet hele dagen. Denne emballage er også fremstillet således, at produktet ikke kan forurenes af bakterier og indeholder derfor heller ingen former for konserveringsmilder.

Derudover kan du også anvende Avène Termalkildevand, der beroliger irriteret og stresset hud og samtidig giver en forfriskende følelse.

- Termalkildevand giver huden en forfriskende effekt efter en lang og stressende dag.

Læs mere om Avènes produkter HER

*Undersøgelse foretaget for IN og Avène, 2017. 78 testpersoner testede Avène Tolérance-serien i 14 dage. 

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER