FANTASTISKE JULEBOLIGER

15 stemningsfulde julestuer

Lad julen begynde! Gør stuen juleklar og mærk, hvordan julestemningen spreder sig i boligen. Her præsenterer vi 15 stemningsfulde julestuer, der sætter prikken over hjemmet i december.

Når juletræet er pyntet, stjernen sat i top og duften fra den kulinariske julemad spreder sig i hjemmet, er julen for alvor startet. Julen er en magisk tid, der med få justeringer i boligens indretning kan skrue stemningsbarometeret i top.

Læs også: 14 idéer til dit julebord

Slag i slag følger dagene i december godt booket op med tunge sager fra køkkenet og samvær blandt venner og familie. Det er en stor fornøjelse at se frem til de mange gode timer, der venter forude, og ikke mindst at gøre klar til de mange gode stunder.

Læs også: Julens bedste risalamande

Gør boligen juleklar

Nok samles vi omkring bordet for at nyde godt at den gode julemad, men var det ikke for stemningen og det arbejde, der er lagt i at gøre boligen gæsteklar, ville maden ikke smage nær så godt. De små detaljer gør forskellen – det dekorative julepynt, et juletræ i nye klæder eller et personligdækket bord, der er lige til at sætte sig til.

Læs også: 10 moderne juletræer

Find melodien i din december-bolig. I galleriet herunder kan du lade dig inspirere af 15 stemningsfulde julestuer!