Konfekt i julen: Mozartkugler lavet af marcipan og nougat
JUL

Jule-konfekt: Mozartkugler

Forsød december med hjemmelavet konfekt. Her får du opskriften på klassiske mozartkugler med marcipan, nougat og mørk chokolade!

Jule-konfekt

Noget af det hyggeligste i december er at lave konfekt sammen! En klassiker på konfektbordet er mozartkugler, som er søde marcipankugler med nougat indeni og dyppet i chokolade. De hjemmetrillede lækkerier smager dejligt, er hurtige at lave og kan nemt piftes op med lidt appelsinsaft eller lakridspulver.

Prøv også: Hjemmelavet chokolade-konfekt med nougat og peanuts

Det skal du bruge til mozartkugler (ca. 15 stk.):

  • 50 g ODENSE Blød Nougat
  • 100 g ODENSE Mørk Overtræk , ELLER:
  • 100g ODENSE Mørk Chokolade 55%
  • 200 g Original ODENSE Marcipan

Desserter: Verdens bedste chokolade

Sådan laver du mozartkugler:

  1. Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker af nougat på hver skive, inden de rulles til kugler.
     
  2. Overtræk to gange med smeltet overtræk eller chokolade - evt. ved at rulle kuglerne i hånden med overtræk på fingrene.

Inspiration: Gaver med stil

Læs mere om: