KREATIV JUL

25 julegaver til under 500

Styr på årets julegaver? Vi har samlet 25 bud på julegaver til både ham og hende.

Den søde juletid er over os, og det betyder, at det er tid til at finde årets julegaver. Jagten på julegaver kan ofte være en svær, stressende og ikke mindst tidskrævende proces.

Hvem kender ikke situationen, hvor man står halvfrossen udenfor med hænderne fulde af bæreposer og stadig mangler de sidste julegaver til mor, far eller kæresten.

SE OGSÅ: 36 små gaver til ham og hende

25 julegaver under 500 kr. 

Det behøver slet ikke være så svært. Vi har nedenfor samlet 25 gode julegaveidéer til ham og hende, som du kan lade dig inspirere af, hvis idékontoen er ved at være i bund. 

Alle julegaverne koster under 500 kr., og mange af gaverne kan du endda finde online, så du let og enkelt kan klikke gaverne hjem, mens du sidder i din varme sofa. 

Julegaver til hende

Mangler du en god julegaveidé til mor, søster eller en anden kvinde i dit liv, så kan du gå efter det sikre valg som en varm plaid, en tepotte i keramik eller en smuk glasvase. 

Er du mere modig, kan du skrue op for farverne og give et pangfarvet sparedyr eller et par fancy champagneglas. 

Se alle de mange muligheder nedenfor, og vær den, som giver de bedste julegaver i 2019! 

Den sikre julegave til hende er uden tvivl en smuk vase. Vasen her er fra Kähler og fås i tre forskellige farver og størrelser. Prisen varierer mellem 100 og 499 kr. Du kan få den her!

En lysestage, som kan lyse hjemmet op i de kolde måneder, er en fin julegaveide til både mor, søster og kæreste. Denne lysestage er fra Menu og koster 420 kr. 

 

Dette fine plaid er med 100 % lammeuld og findes i et væld af farver. Plaiden står til 299 kr. Du kan for eksempel få det her.

Træbakken fra Skagerak kan bruges til at servere morgenkaffen eller eftermiddagsteen og vil være en perfekt julegaveide til hende. Bakken koster 495 kr. og kan fås her.

Med denne urtepotteskjuler kan planterne slynge sig vildt i stuen. Urtepotteskjuleren koster 399 kr og kan købes her.

Det er lidt sjovere at tage noter, når notesbogen også ser smuk ud. Har din søster, mor eller kæreste ingen juleønsker i år, så er en notesbog altid en god ide. Notesbogen koster 128 kr. og kan købes her.

Tør du at give en lidt atypisk julegave, så er Kählers sparedyr en fin julegaveide. Giv for eksempel dette søde sparedyr til din søster i julegave. Sparedyret koster 299 kr. og kan købes her.

Julegaven til hende kan også være en tekande af keramik, så hun kan lave en varm kop te hele vinteren. Tekanden koster 449 og kan købes her. 

Med puder i smukke nuancer kan hun pynte sofaen eller sengen. Puderne er fra Zara Home og koster 279 kr. 

En anden god julegaveide til hende er dette smukke spejl fra House Doctor, som vil pynte i ethvert hjem. Spejlet er 32 cm i diameter og koster 270 kr.

Dækkeservietter er noget alle kan bruge, og Juna laver dækkeservietter i de fineste farver. De koster 49 kr. pr stk., og er derfor en perfekt julegaveide, hvis du lige mangler en ekstra ting til din søster eller kæresten. 

Det pynter altid med et sidebord ved siden af sofaen, som man kan stille sin te- eller kaffekop på. Det er en skøn julegaveide til mor, men også til din kæreste eller søster. Bordet her er fra IKEA og koster 149 kr. 

En flot og elegant julegave til hende! Elsker din søster eller kæreste champagne? Så er det oplagt at give hende disse smukke champagneglas fra Ferm Living i julegave. De koster 299 kr for 2 stk. og kan fås her.

Julegaver til ham 

Er du derimod på udkig efter den perfekte julegave til far, bror eller en anden mand i dit liv vil en mørkegrå stempelkande eller et par lækre whiskeyglas helt sikkert falde i god jord.

Se med her, og få mange flere julegaveidéer! 

LÆS OGSÅ: Få de bedste opskrifter på julefrokost-retter!

Har din far, bror eller kæreste en indre kok gemt i sig, er et forklæde den perfekte julegavide til ham. For eksempel dette forklæde fra HAY, som findes i mange farver og koster 299 kr.

Kay Bojesens mange små træfigurer er blevet tidsløse klassikere, som kan pynte i ethvert hjem. Det er derfor en oplagt julegave til din far, bror, eller din mand/kæreste. Sangfuglene er fra Kay Bojesen og koster 449 kr.

Sørg for, at manden i dit liv får en god nattesøvn og giv ham et lækkert sæt sengetøj i julegave. Jotex sengetøjet fås i fem forskellige farver og koster 499 kr.

Har din bror ingen julegaveønsker? Så giv ham et viskestykker fra Juna, som gør den sure opvasketjans mindre sur. Du kan få viskestykkerne i mange forskellige farver og mønstre, og de koster 60 kr.

 

Giv den bedste julegave i 2019 og køb et par lækre whiskeyglas fra Normann Copenhagen til mændene i dit liv. Glassene koster 299 for 2 stk. 

Det lille saltæg er en god julegaveide til både far, bror og kæreste. Det passer perfekt ind i ethvert køkken, og det smarte låg holder vand og fedt væk fra saltet. Saltægget koster 499 kr. og er fra Spring Copenhagen.

Køb en termokop, så han kan holde teen eller kaffen varm på vej til arbejde. Det er en perfekt julegaveide til både far, bror og kæresten. Den koster 175 kr. Køb den her!

En fin plakat kan pifte hans hjem op. Plakaten her er fra Flavo og koster 499 kr.

Du går aldrig galt i byen, når du giver køkkenudstyr i julegave. Giv for eksempel din bror eller far et lækkert skærebræt fra Skagerak. Det koster 495 og kan købes her.

En god og robust paraply er et must i de våde og kolde måneder. En paraply er derfor en oplagt julegaveide til far, bror eller kæreste. Denne paraply er fra Barbour og koster 400 kr.  

Den bedste julegaveide til kaffeelskeren! Overrask manden i dit liv med en god stempelkande fra Stelton, så han nemt kan lave en god kop kaffe. Stempelkanden koster 449 kr.

Mangler du en ekstra lille julegave til kæresten eller far, kan du give ham en skænkeprop til olieflasker. Den er både pæn, praktisk og passer til alle slags olier. Skænkeproppen er fra Nicolas Vahé og koster 30 kr.