KREATIV JUL

Adventskrans - den enkle

Her får du en guide til at lave din egen adventskrans i et smukt og enkelt design.

Mangler du idéer til at lave din egen adventskrans, så er der hjælp at hente her. Du behøver ikke at være fingernem for at lave denne adventskrans. Alt, du skal bruge, er fire bloklys, et fad og så mos, kogler og bomuldsbånd til at dekorere med. Stil den smukke adventskrans på et stort spisebord eller på køkkenøen.

Den lilla adventskrans er skabt med fire bloklys placeret på et mørkegråt keramikfad. Lysene er omkranset af pudemos, og i midten ligger en lille håndfuld kogler. På lysene har Karen Kjeldsen bundet et bomuldsbånd med en enkelt knude, og hvert stykke pudemos er drysset med sølvglimmer, så det ligner de fineste iskrystaller.

Få endnu flere idéer til din hjemmelavede adventskrans i galleriet neden for denne artikel.
 

adventskrans, adventskranse, inspiration, idéer, juledekorationer, jule dekorationer Det skal du bruge til den enkle adventskrans: Fire lilla bloklys, pudemos, kogler, fra skoven. Find de fineste eksemplarer i skovbunden. Sølvglimmer, bomuldsbånd og keramikfad. Denne krans har kostet 580 kr. inkl. fad

Den enkle adventskrans tager sig godt ud omgivet af grene, glaskrukker og fyrfadslys i små stager. De facetslebne glas i lilla, glaskrukken, det lille pyntejuletræ og de hvide glas til fyrfadslys er alt fra Tine K Home.

God fornøjelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for denne adventskrans. Du kan indsamle flere idéer til årets adventskrans i dette galleri her nedenfor.

19 idéer til årets adventskrans

Læs mere om:
jul