KREATIV JUL

Adventskrans - den naturlige

Her får du en guide til at lave din egen adventskrans med naturlige materialer.

Brug kun naturlige materialer i skovens farver plus hvid som sne til at lave denne adventskrans. Køb en færdig koglekrans, og pynt med mos, grønne grene og et hvidt bånd bundet med løs hånd.

Koglekransen er pyntet med smalle hvide bloklys med pudemos omkring. Bind et hvidt lærredsbånd omkring hvert lys med en enkelt knude, og sæt en lille gren med et olivenblad og et par aks i hver knude. Spray med lim, inden du drysser sølvglimmer på. Koglekransen er svær at lave selv, da den kræver mange kogler i samme form og størrelse. Har du det, kan du dog godt give dig i kast med fingerfærdighed og limpistol, ellers køb en færdig krans hos blomsterhandleren, hvor du i øvrigt kan få masser af inspiration til at lave din egen adventskrans.
 

adventskrans, adventskranse, inspiration, idéer, juledekorationer, jule dekorationer

Det skal du bruge til den naturlige adventskrans: Koglekrans, 4 bloklys, 4 x 20 cm, pudemos, i kasser fra blomsterhandleren, et bundt olivengrene, et bundt aks, hvidt lærredsbånd, oasis og sølvglimmer. Den viste krans har kostet 580 kr. alt inkl.

Den naturlige adventskrans er smuk på et lavt bord, så man rigtig kan se den. Her står adventskransen på et antikt bord fra blomsterbutikken I rosens navn. Den store saltstenskrukke bag den naturlige adventskrans er også fra I rosens navn, og lyseskjuleren i metal er fra Tine K Home.

God fornøjelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for denne adventskrans. Du kan følge denne guide til punkt og prikke eller bruge den som inspiration.

19 idéer til årets adventskrans

Læs mere om:
jul